Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Općina Majur nastavlja s osiguravanjem smještaja za stradale obitelji

“Pomoć će stići do svakog tko je stradao u potresu”, poručuju iz Općinske uprave

"Pomoć će stići do svakog tko je stradao u potresu", poručuju iz Općinske uprave

“I dalje nastavljamo s osiguravanjem alternativnog smještaja za naše mještane koji su stradali u potresu i čiji objekti nisu upotrebljivi za stanovanje. Zahvalni smo svim dobrim ljudima i donatorima koji nam pomažu i uz nas su u ovom teškom trenutku.

Hvala GNK Dinamo Zagreb koji je osigurao stambeni kontejner za sedmeročlanu obitelj Ante Hodaka iz Velikog Krčeva, Župi sv. Augustina Kažotića iz Zagreba koja je osigurala kamp kućicu za našeg slijepog i gluhog sugrađaninina Nikolu Slavića i njegovu suprugu, te tvrtki Širijan d.o.o. za kontejnere koje su nam donirali, a u jedan od njih smjestila se i obitelj Eraković iz Svinice. Zahvaljujemo i gospodinu Mati Popoviću iz Konavala koji je sa svojim prijateljima donirao kampericu gospođi Ani Kasap iz Gornjeg Hrastovca”, poručuju iz Općine Majur.

Načelnica Općine Klementina Karanović zahvalila je svim dobročiniteljima te je naglasila kako će pomoć stići do svakog tko je stradao u potresu, a za sve čiji su domovi uništeni, osigurava se alternativni smještaj u stambenim kontejnerima i kamp kućicama.

Niti jedna obitelj nije prihvatila privremeno zbrinjavanje u Novom Vinodolskom gdje im je ponuđen smještaj u apartmanima Wyndham Grand Novi Resort, na čemu zahvaljuju gospođi Zvonimiri Orešar. Svi mještani žele ostati u svojim domovima i na svojim ognjištima.


 

Majur1Majur2Majur4Majur5Majur6Majur7


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.