Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Općina Majur zahvaljuje vatrogascima iz Pakraca, Međimurja i Kozarske Dubice

Vatrogasci i volonteri neumorno su radili kako bi spasili domove mještana

Vatrogasci i volonteri neumorno su radili kako bi spasili domove mještana

“Hvala dragi naši vatrogasci iz DVD-a Pakrac na vašoj požrtvovnosti, humanosti i solidarnosti koju ste pokazali tijekom ovih tjedan dana provedenih u našoj općini Majur. Među prvima ste nam pružili ruku pomoći i pomogli u sanaciji posljedica potresa, te vama, vašem DVD-u kao i Anamariji Blažević, gradonačelnici Pakraca, u ime svih naših mještana od srca zahvaljujem.

Također, puno hvala Međimurcima. Upućena je treća smjena sa 21 vatrogascem iz VZG Čakovca u općinu Majur, DVD Pustakovec-Buzovec-Putjane, DVD Mihovljan, DVD Novo Selo Rok, DVD Ivanovec, DVD Savska Ves, DVD Šandorovec i DVD Totovec s 4 kombi vozila.

Isto tako, općina Kozarska Dubica pomogla nam je u sanaciji šteta od potresa uputivši nam strojeve i ljude koji su neumorno i složno radili uz vatrogasce i sve druge volontere iz cijele Hrvatske kako bi spasili domove naših mještana. Zahvaljujemo im na pomoći, te njima, kao i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave Božić, želimo miran i blagoslovljen Božić. Mir Božji, Hristos se rodi!

Hvala svim vatrogascima koji su nam pomagali i onima koji su još uvijek ovdje s nama. Naši mještani uz vas se osjećaju sigurno i zaštićeno.” poručuju iz Općine Majur.

 

Vatrogasci1Vatrogasci2Vatrogasci4Vatrogasci6Vatrogasci3

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.