Ostalo

Marin Piletić zajednički kandidat HDZ-a i HSS-a Novske za gradonačelnika

Program “Novska u koju vjerujemo”

Program "Novska u koju vjerujemo"

Marin Piletić biti će zajednički kandidat HDZ-a Novska i HSS-Novska za gradonačelnika. Prema riječima Siniše Kesića, predsjednika HSS-a Novska i kandidata za zamjenika gradonačelnika, jednoglasnu odluku o koaliciji HSS-a i HDZ-a Novska, donijeli su na zadnjoj sjednici stranke. Istaknuo je da su „građani prepoznali dosadašnji rad njihove koalicije, te da će programi i projekti koje su pripremili za slijedeće razdoblje 2021. do 2025., biti dostatni da ponovno dobiju povjerenje građana“.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2021/02/KANDIDAT-1.mp3?_=1

 

Kandidat za zamjenika Siniša Kesić

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2021/02/KANDIDAT-2.mp3?_=2

 

Kandidature za predstojeće lokalne izbore, program za naredno četverogodišnje razdoblje „Novska u koju vjerujemo“, objavili su ispred Dječjeg vrtića „Stribor“, na prostoru gdje su prije četiri godine krenuli u zajedničku kampanju i realizaciju programa „Novska na 1. mjestu“, kada je na tom mjestu bila livada i vrtovi, a danas stoji jedan od najljepših vrtića.Objavom kandidature započinju predizbornu kampanju i predstavljanja novih projekata.

 

 

O programu „Novska u koju vjerujemo“, Marin Piletić, kandidat za gradonačelnika Grada Novske, ističe kao program koji sadrži pet osnovnih specifičnih ciljeva, kojima se Novsku želi učiniti prepoznatljivom, za mlade ljude, mlade obitelji, građane starije životne dobi.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2021/02/KANDIDAT-3.mp3?_=3

 

Zajednički su se zahvalili svima koji su, od preuzimanja upravljanja Gradom Novska, doprinijeli provođenju programa, kao i Mariji Kušmiš, dosadašnjoj zamjenici gradonačelnika.

Prema novom Zakonu o lokalnim izborima, Novska će imati jednog zamjenika gradonačelnika manje, a u klupama Gradske vijećnice prema Zakonu biti će 15 gradskih vijećnika.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version