Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

“Notama zajedno od srca srcu”

Humanitarna akcija Vokalnog ansambla LIPE

Humanitarna akcija Vokalnog ansambla LIPE

“Vokalni ansambl LIPE iz Siska imao je velike planove, koji su uključivali koncerte i razna druženja KUD-ova i ansambala s područja Sisačko-moslavačke županije, pa i šire.

Međutim, katastrofalni potres potpuno je pomeo te planove, pa su sada pojedini članovi KUD-ova, ansambala … ostali bez domova. Gotovo nitko više nema ni prostor za eventualno održavanje proba i trebat će jako puno vremena da se sve bar malo dovede u normalu.

Zato smo svoje planove za koncerte promijenili i pokrenuli veliku humanitarnu akciju, koja bi opet uključivala KUD-ove, ansamble, klape, zborove i pjevačka društva RH koja nas žele podržati i sudjelovati u prikupljanju pomoći za pjevače i plesače društava SMŽ koji su stradali u potresu. Na taj način, kao i uvijek do sada Hrvatska će pokazati svoje srce, te se ujediniti u glazbi, pa makar i na ovaj način.

Svi koji su zainteresirani mogu se javiti putem facebooka Vokalnom ansamblu Lipe, kontaktirati broj mobitela 098 7667 07, 098 390 245, 091 5986 988 ili svoje donacije uplatiti na IBAN HR7423400091110037797.

Sve donacije uredno ćemo objaviti, kako bi sve bilo transparentno.”

Vaše LIPE


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.