Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Radovi na projektu “Aglomeracija Novska” napreduju predviđenom dinamikom

Piletić: “Bez ovoga projekta nema daljnjeg razvoja grada!”

Piletić: "Bez ovoga projekta nema daljnjeg razvoja grada!"

Zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, Davor Vukmirić, održao je sastanak s gradonačelnikom  Novske Marinom Piletićem i Mariom Filipovićem, direktorim „Vodovoda“ te Filipom Babićem, predstavnikom izvođača radova i ostalima uključenima u projekt „Aglomeracija Novske“. Tema radno operativnog sastanka bila je „Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Aglomeracija Novska“.

Pohvalivši dinamiku radova, Davor Vukmirić je između ostalog uputio veliku zahvalu na „izuzetnom trudu i angažmanu“ u provođenju projekta.

 

 

Govoreći o završenim dijelovima projekta Aglomeracije, direktor Filipović naveo je završetak glavnine projekta kanalizacijske odvodnje u naselju Bročice, napomenuvši skoro stavljanje u funkciju oko 9,5 kilometra mreže.

 

 

Zahvalivši se Hrvatskim vodama na provođenju Aglomeracije na području grada Novske, gradonačelnik Piletić, istaknuo je civilizacijski doseg projekta bez kojega nema daljnjeg razvoja grada.

 

 

Radove izvodi tvrtka Palir i prema riječima Filipa Babića, predstavnika izvođača, pojačali su građevinsku operativu na terenu, na mjestima gdje su u tijeku radovi koji napreduju predviđenom dinamikom projekta.

 

AGLOMERACIJA_110221_1

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.