Lekenik

[FOTO] Otvoren najluksuzniji hotel u Sisačko-moslavačkoj županiji i prvi u općini Lekenik

Hotel Dvorac Jurjevec u Brežanama Lekeničkim

Hotel Dvorac Jurjevec u Brežanama Lekeničkim
U petak, 2. travnja svoja vrata za goste službeno je otvorio Hotel Dvorac Jurjevec**** u Brežanama Lekeničkim (Jurjevec 41), općina Lekenik. Investitor Mare Nostrum d.o.o. tako je nakon višegodišnjeg ulaganja u obnovu stare zgrade nekadašnjeg posjeda austro-ugarske plemićke obitelji Thurn&Taxis ostvario svoj san. Kategoriziran s 4 zvjezdice time je postao i najluksuzniji hotel u Sisačko-moslavačkoj županiji i prvi u općini Lekenik.

Dvadeset i četiri sobe s pažljivo izrađenim stilskim namještajem spajaju tradiciju s najvišim standardima suvremene udobnosti i ekskluzivnosti gdje se detaljima poklanja istančana pozornost. Dvije superior sobe Hotela Dvorac Jurjevec od standardnih se razlikuju, osim po veličini, po tome što su im kupaonice opremljene jacuzzi kadama.

Unutarnji bazen, jacuzzi i sauna svakom će gostu pružiti pravi užitak. Tu je i bogata eno i gastro ponuda – tradicionalna jela u modernom ruhu i vrhunska domaća vina. Još predstoji završetak vanjskog bazena te uređenje drvenih objekata s velikim vinskim podrumom, ali i do tada, hotel Dvorac Jurjevec može biti pravi izbor za vrhunski odmor ili poslovne aktivnosti.














 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version