Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[FOTO] Josip Mačak, nezavisni kandidat za načelnika Sunje, predstavio je svoj izborni program

Ujedno je održana prva javna tribina u organizaciji njegove nezavisne liste

Nezavisni kandidat za načelnika Općine Sunja, Josip Mačak, jučer je u dvorani “Sven Lasta” u Sunji predstavio svoju nezavisnu listu i izborni program. Predstavljanje je zamišljeno kao javna tribina na kojoj su zainteresirani mještani imali priliku aktivno sudjelovati.

Kako je najavljeno, nezavisna lista Josipa Mačka će slične javne tribine organizirati i ubuduće, i to bez obzira na ishod izbora. Želja im je u Sunji ugostiti brojne stručnjake koji će govoriti o važnim segmentima za razvoj ove općine.

“Ukoliko mi mještani daju povjerenje, spreman sam odmah početi rješavati probleme općine Sunja”, uvodno je, predstavljajući svoj izborni program, istaknuo Josip Mačak:

 

 

Jedna od važnih točaka izbornog programa je izgradnja poduzetničke zone “Vajda” te kanalizacijske mreže za mini klaonicu:

 

 

Kandidat Josip Mačak smatra kako je nužno što prije pokrenuti ažuriranje gruntovnih i katastarskih knjiga:

 

 

Iz svog izbornog programa, Mačak je istaknuo i izgradnju vodovodne mreže za sva općinska naselja, ubrzavanje i pojednostavljenje plana raspolaganja poljoprivrednim zemljištem te izradu pripremne dokumentacije za financiranje izgradnje mosta na Savi “Selišće Sunjsko – Kratečko” putem EU fondova.

Na predstavljanju je sudjelovao i Darinko Dumbović, predsjednik županijske organizacije Narodne stranke – Reformisti te kandidat za petrinjskog gradonačelnika u trećem mandatu, koji je spreman ovoj nezavisnoj listi pružiti svu potrebnu pomoć te podijeliti iskustva i znanja u privlačenju sredstava iz fondova Europske unije:

 

 

Mještani općine Sunja su se na kraju predstavljanja brojnim komentarima i pitanjima uključili u raspravu te izrazili zadovoljstvo organizacijom prve javne tribine nezavisne liste Josipa Mačka.

 

DSC05756

DSC05778

DSC05795

DSC05800

DSC05918

DSC05886

DSC05849

DSC05914

DSC05991

DSC05968

DSC05951

DSC05934

DSC05958

DSC05806


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.