Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Jasminka Molnar: S pravom smo zabrinuti zbog Babićeve spalionice!

Priopćenje SDP-ove kandidatkinje za gradonačelnicu Kutine

Priopćenje Jasminke Molnar, kandidatkinje za gradonačelnicu Kutine, prenosimo u cijelosti:

“Spalionica otpada, koju gospodin Babić intenzivno bez ikakve javne rasprave gura u Kutinu, nedavno je trebala proći kroz procjenu utjecaja na okoliš, ali o tome u javnosti nema nikakvih informacija.

Nama se čini da se upravo dogodilo ono na što smo upozoravali, a to je da to nije projekt koji će zadovoljiti sve ekološke zahtjeve i bojimo se da će to biti dodatna ugroza za Kutinu.

Tražili smo odgovore, tražili smo javnu raspravu, tražili smo zaštitu zdravlja za našu djecu i nas. I opet nas ignoriraju i guraju nam sve u ime privatnih interesa.

Kutinčani mi se s pravom obraćaju s pitanjima oko spalionice i ja ne mogu i ne smije ostati nijema. Moja poruka je jasna. Nismo u Kini niti Sjevernoj Koreji. Imamo pravo znati i odlučivati!

Oni koji prodaju Lošinj bez da se o tome raspravi u javnosti i oni koji nas građane Kutine ignoriraju, ne daju nam za život važne informacije i uvaljuju nam razne sumnjive spalionice i ne pitaju slažemo li se  – NE ZASLUŽUJU POVJERENJE GRAĐANA u naredne četiri godine.

 

Jasminka Molnar

Kandidatkinja za gradonačelnicu

Nositeljica liste SDP – Laburisti i Nezavisni kandidati

Predsjednica Gradske organizacije SDP-a Kutina”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.