Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Konstituirano je Gradsko vijeće Grada Popovače

Predsjednik je Saša Jagarčec (SDP)

Predsjednik je Saša Jagarčec (SDP)

Konstituirano je Gradsko vijeće Popovače.Imat će 7 vijećnika iz koalicije predvođene HDZ-HSU, 6 vijećnika iz koalicije HSP-HSLS-DP, te 2 vijećnika iz koalicije SDP-CENTAR. Josip Mišković, izabrani gradonačelnik, zbog nespojivosti dužnosti ne može obavljati vijećničku funkciju te će ga zamijeniti Dijana Lipovac.

Vijećnici su se potom prisegom obvezali da će tu dužnost obavljati savjesno i odgovorno, te da će se zauzimati za napredak Hrvatske te Grada Popovače.

Većinom glasova za predsjednika Vijeća izabran je SDP-ov Saša Jagarčec. Novoizabrani predsjednik Vijeća pozvao je sve vjećnike na suradnju kako bi zajedno doprinijeli boljitku i razvoju grada Popovače na zadovoljstvo svih njegovih stanovika.


 

Vijećnike je na suradnju pozvao i gradonačelnik Josip Mišković, koji je dobio povjerenje građana Popovače za još jedan gradonačelnički mandat, peti po redu.


 

S obzirom da Grad Popovača u ponedjeljak, 21.lipnja, obilježava Dan grada, konstituiranje Vijeća iskorišteno je da se donese Odluka o ovogodišnjim dobitnicima Javnih priznanja grada Popovače. Iako su vijećnici HDZ-a bili nezadovoljni načinom na koji se ta Odluka stavila na Dnevni red, Vijeće je jednoglasno prihvatilo prijedloge za ovogodišnje dobitnike Javnih priznanja Grada Popovače.


vp2vp6vp4

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.