Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Građevinska tvrtka PALIR: jednostavnost, profesionalnost i kvaliteta

Profesionalnost timova tvrtke PALIR usmjerena je upravo na zadržavanje visoke kvalitete izvođenja građevinskih radova i nadogradnju i proširivanje istih novim proizvodima i uslugama. Cilj je pružiti međunarodno priznatu kvalitetu i primjenu visokih standarda, a PALIR vam to može osigurati zbog svog kontinuiranog ulaganja u znanje, rad, predanost i stvaranje, kao i u primjenu i razvoju visoko kvalitetne usluge.

Osnovne djelatnosti kojima se PALIR bavi su građevinska djelatnost, hidroizolacije i sanacije, kao i industrijski podovi i završni radovi.

Kako sve ovo ne bi bile samo riječi, bitno je znati da je PALIR sudjelovao u mnogim važnim projektima kao što je izgradnja Shopping centra Arena Zagreb i Hotela Romana u Makarskoj.

Posjetite li službenu stranicu tvrtke PALIR, moći ćete vidjeti da su neka značajna imena odlučila povjeriti posao upravo Paliru.

Naime, građevinska tvrtka PALIR firma je koja već gotovo 20 godina bilježi konstantan rast i vrlo visoke rezultate u poslovanju, a to je vidljivo iz ranije spomenutog niza projekata na kojima je tvrtka sudjelovala. Upravo zbog tog kontinuiteta sigurnosti, kvalitete i rasta, PALIR je zavrijedio status branda od povjerenja među mnogim investitorima, kooperantima, dobavljačima i trgovcima.

Dobra osnova za rad bilo koje organizacije potiče na dobroj organizaciji i kvaliteti usluge. Tako možemo reći i da je cilj angažiranja neke građevinske tvrtke da im s mirnoćom i povjerenjem možete prepustiti posao, a s PALIR-om teško da ćete pogriješiti.

Više vijesti

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

PROMO

Hotel Panonija Sisak zapošljava kuhare, konobare i recepcionere. Za više informacija i prijavu kontaktirajte 091 602 13 97 ili putem e-maila financije@hotel-panonija.hr

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.