Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

STIGLI REZULTATI Imamo pobjednički gablec u Kutini po izboru naših čitatelja

Kutinčani su putem našeg nagradnog natječaja objavljenog na Facebook stranici Quirinus radija u posljednja tri tjedna birali gdje se u Kutini jede najukusniji gablec.

Zadatak je bio jednostavan – u komentar objave samo je trebalo upisati kome ide vaš glas, a u izbor su ušli svi ugostiteljski objekti na području grada Kutine, uključujući pekarnice i objekte brze prehrane.

Rezultati

Peto mjesto naše ljestvice zauzela je Gradska pekarna Moslavka s osvojenih 8,5% glasova, na četvrtom mjestu je Zdravljak Mans koji je prikupio 9,5% vaših glasova, a treće mjesto zauzeo je Bistro kod Mate osvojivši 14% glasova.

Ugostiteljskom obrtu Dioniz pripalo je drugo mjesto s 15,5% vaših glasova, a podjednički gablec priprema Pekarna Vikend s osvojenih 28,5% glasova.

Svi ostali objekti osvojili su zajedno 24% vaših glasova.

Čak pet najsretnijih glasačica ili glasača, bez obzira za koji su objekt glasali, osvojit će poklon bon od 100,00 kuna za konzumaciju delicija koje sprema pobjednička lokacija.

Pekarna Vikend, mjesto gdje se u Kutini jede najukusniji gablec prema vašem izboru, osvaja priznanje i paket oglašavanja na Quirinus radiju ili portalu.

Nagradni natječaj je trajao od 8. do 26. studenog 2021. godine. Zabilježeno je ukupno 276 vaših glasova.

Hvala svima na sudjelovanju i čestitamo cijeloj ekipi Pekarne Vikend!

Više vijesti

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

Kutina

Učenicima s teškoćama integriranim u redovna razredna odjeljenja u osnovnim školama podršku pružaju pomoćnici u nastavi. U skladu sa svojim proračunskim mogućnostima i idejom...

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

PROMO

Hotel Panonija Sisak zapošljava kuhare, konobare i recepcionere. Za više informacija i prijavu kontaktirajte 091 602 13 97 ili putem e-maila financije@hotel-panonija.hr

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.