Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Otvoreno klizalište na petrinjskom Pigiku, dovršava se montaža balona na rukometnom igralištu

Na prostoru teniskih terena kod ŠRC-a na petrinjskom Pigiku jučer su i službeno mališani počeli klizati u organizaciji tvrtke Petrus projekti d.o.o. i Grada Petrinje te brojnih sponzora.

Na klizalištu su uz učenike OŠ Ivan Goran Kovačić iz Gora uživali i mališani koji su besplatno dobili najam klizaljki i druga pomagala za ljepše klizanje.

Tijekom otvorenja na klizalištu nazočnima se obratio Mario Gori, direktor Petrus projekata zahvalivši Želimiru Krmpotiću i Goranu Norkoviću, kao i svima koji su pomogli da klizalište otvori svoja vrata. Između ostalih istaknuo je još Elektru DP Sisak i Komunalac Petrinja.

Izaslanica gradonačelnice Magdalene Komes bila je potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Petrinje, Adrijana Nenadić, koja je izrazila zadovoljstvo što se tradicija klizanja u Petrinji nastavlja te je istaknula kako će ovo klizalište izmamiti djeci osmjeh u ovim teškim vremenima koje prolazimo.

Grad je pomogao pri nabavci klizaljki i drugoj tehničkoj podršci, ali će pomagati i dalje kroz niz sadržaja koji će se do 15. siječnja organizirati na klizalištu.

Nakon klizališta na Pigiku i veliki balon na Rukometnom stadionu u Petrinji dobio je konture sportskog objekta. U balonu još se montira rasvjeta i grijanje te se vrlo skoro očekuje i prvi sportski ogled petrinjskih rukometaša i drugih sportaša koji će koristiti ovaj objekt.

Kako se očekuje, osim sportskih sadržaja u njemu će se moći odvijati i kulturne priredbe i drugi društveni sadržaji. Nakon klizališta djeca dobivaju prekrasan sportski objekat, a i otvorenje Sportske dvorane uz OŠ Mate Lovraka je vrlo brzo na pomolu.

Više vijesti

Petrinja

U Petrinji je jučer svečano obilježena 33. obljetnica ustrojavanja 2. gardijske brigade „Gromovi“ i Dan 2. mehanizirane bojne „Gromovi“. Obilježavanje je započelo polaganjem vijenaca...

Petrinja

U organizaciji Hrvatske udruge za bolesti štitnjače u nedjelju, 12. svibnja održana je javnozdravstvena akcija pod nazivom „Korak po korak zajedno: Zagreb – Petrinja“...

Petrinja

U Petrinji je jučer potpisan Ugovor o zajedničkom financiranju radova izvanrednog održavanja županijske ceste ŽC3200. Riječ je o Ulici Gromova u Petrinji, jednoj od...

Petrinja

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače i ove godine organizira javnozdravstvenu akciju „Korak po korak Zajedno: Zagreb – Petrinja“. Predsjednica Udruge Verica Mešić s prijateljima...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.