Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Grad Kutina o povećanju cijena energenata

Grad Kutina izdao je priopćenje vezano uz poskupljenje cijena energenata koje prenosimo u cijelosti.

“S obzirom na novonastalu situaciju, kako sa sigurnosnog, tako i sa gospodarskog aspekta, i cijene u gradu Kutini podložne su promjenama.

Unatoč svoj dobroj volji i nastojanjima kako poboljšati uvjete života svih Kutinčana, cijene određenih proizvoda na tržištu, a naročito energenata nisu u domeni Grada Kutine.

Grad Kutina ne posjeduje niti trgovačko društvo koje raspolaže s energentima, ne ostvaruje prihode od takvih trošarina niti može na bilo koji način utjecati na cijene plina i naftnih derivata.

Unatoč tome što Grad Kutina prati situaciju iz dana u dan te osim posrednih mjera poput mjera štednje u vlastitim objektima, Grad ne može utjecati na cijene energenata.

Ovim putem dijelimo zabrinutost s našim sugrađanima te ćemo nastojati učiniti što je više moguće kako bismo kao grad što manje osjetili potencijalne posljedice novonastalih situacija”, poručili su iz Grada Kutine.

Više informacija za krajnje kupce (iz kategorije kućanstva) u pogledu ugovaranja opskrbe plina i cijene plina u slučaju opskrbe u obvezi javne usluge, možete vidjeti na službenim stranicama Hrvatske energetske regulatorne agencije https://www.hera.hr/hr/html/index.html“.

Više vijesti

Kutina

U prostoru Gradske vijećnice Grada Kutine održano je potpisivanje Ugovora za nastavak izgradnje nogostupa u naselju Batina. Projekt u potpunosti financira Grad Kutina. Ugovor...

Kutina

U prostoru Gradske vijećnice Grada Kutine održana je konferencija za novinare na temu nove pedagoške godine u Dječjem vrtiću Kutina na kojoj su nazočili...

Kutina

Koordinacijski odbor Kutina – grad prijatelj djece i ove godine ponovno organizira ljetne radionice za djecu pod nazivom LJETNA RAZBIBRIGA. Radionice se održavaju tradicionalno u...

Kutina

Prve instalacije Urbanog sportskog parka su pumptrack i skatepark u vrijednosti od 200 tisuća eura. Pumptrack i skatepark rezultati su zalaganja mladih skatera i...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.