Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

BESPLATNO nauči raditi videoigre u programu Unreal Engine 5! Prijave u tijeku

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 otvorio je poziv svim zainteresiranima koji žele naučiti izrađivati videoigre u programu Unreal Engine 5 da se jave. Naime, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Novska organiziraju edukaciju koja je potpuno besplatna za polaznike ukoliko koriste sustav dodjele vaučera.

Uz već postojeće programe Unity i Blender, ovo je novi smjer edukacija koji se uvodi u Novskoj. Unreal engine 5 jedan je od najraširenijih alata za stvaranje videoigara. Primjerice, upravo kroz njega su nastale svjetski poznate videoigre Fortnite i Valorant.

Na edukaciji koja traje 350 sati, polaznici će savladati osnove i steći neophodne vještine za razvoj, kao i za daljnje usavršavanje u izradi videoigara. U edukaciji se koriste zanimljivi praktični primjeri koji će pomoći polaznicima da razviju programerski način razmišljanja te osmisle sadržaj za vlastitu video igru.

Cilj edukacije je upoznati buduće developere s Unreal Engineom uz izradu sadržaja korištenjem najnovijih tehnologija i opreme koju posjedujemo u Inkubatoru, primjerice motion-capture studio, fotogrametrijski studio, te ostala oprema virtualne i proširene stvarnosti“, poručili su iz POU Novska i Inkubatora PISMO koji se posljednjih godina prometnuo u predvodnika gaming edukacija.

Nova edukacija u Unreal Enginu traje 3 mjeseca, i polaznici teorijski dio predavanja mogu pratiti online, dok se praktični dio provodi u Novskoj. Vaučeri su trenutno jako popularni financijski instrumenti dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih, a mogu ih koristiti nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

„Ako ste u sustavu e-građana, odite na stranicu, vrlo jednostavno pronađete naš program i označite ga, plaćanje ide putem sustava i polaznika ništa ne košta, a mi vas obavijestimo o početku nastave!“, objasnili su organizatori.

Više informacija o ovom obrazovnom programu saznajte klikom na link.

Više vijesti

Novska

Još jedna vrijedna investicija na području Novske. Naime, danas je u novljanskoj gradskoj vijećnici potpisan Ugovor o kupoprodaji 1.239 m2 gradskog zemljišta u Poduzetničkoj...

VIJESTI

Ljetni gaming kamp u Poduzetničkom inkubatoru PISMO powered by A1 svake godine privlači djecu iz svih krajeva Hrvatske. Ovaj inovativni kamp, koji se po...

Novska

Ove ljetne praznike, Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 ponovno otvara svoja vrata djeci i mladima željnima učenja o izradi videoigara. U srpnju i...

Novska

U Poduzetničkom inkubatoru Sisačko-moslavačke županije PISMO powered by A1, potpisan je ugovor o financiranju prve faze projekta Centar gaming industrije u vrijednosti 26.337.392,25 eura,...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.