Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

ZZJZ SMŽ objavio novi raspored docjepljivanja varijantnim cjepivom

Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije objavio je ovotjedni raspored cijepljenja protiv zarazne bolesti COVID-19. Ovaj plan cijepljenja odnosi se na docjepljivanje varijantnim cjepivom samo prethodno potpuno cijepljenih osoba protiv zarazne bolesti COVID-19.

Tako se građani u ponedjeljak, 19. rujna 2022. godine, mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku (Gajeva 1a) u vremenu od 8 do 19 sati, u Petrinji u Centru novog života od 9 do 11 sati, te u Kutini u Domu zdravlja od 11 do 12.30 sati.

U utorak, 20. rujna, cijepljenje je organizirano u Lekeniku u prostoru bivše OTP banke, od 8.30 do 10 sati, te u Sunji u dvorani Sven Lasta, od 11.30 do 13 sati.

U srijedu, 21. rujna, cijepljenje će se provoditi u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 12 do 14 sati, te u Martinskoj Vesi u Vatrogasnom domu, od 8 do 10 sati.

U četvrtak, 22. rujna, građani se mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 13 do 19 sati, u Hrvatskoj Dubici u Hrvatskom domu od 10 do 11 sati, te u Jasenovcu u prizemlju zgrade Općine, od 12 do 13 sati.

Za petak, 23. rujna, cijepljenje je organizirano u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 8 do 18 sati, te u Vrginmostu u kino dvorani, od 9.30 do 11 sati.

Više vijesti

Sisak

Danas je svečano puštena u promet dionica Lekenik – Sisak autoceste A11 Zagreb – Sisak sa spojem na državnu cestu D36. Riječ je o...

SMŽ

Baćin, malo mjesto na području općine Hrvatska Dubica, mjesto je jednog od najvećih zločina nad civilima tijekom agresije na Republiku Hrvatsku. U listopadu 1991....

KULTURA

U Velikoj dvorani Hrvatskog doma u petak je održana Večer petrinjske pjesme i tambure „Pepi u spomen“. Ovaj glazbeni memorijal se održava već tradicionalno,...

SMŽ

Brojnim događanjima i ove godine obilježava se Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije. Središnje obilježavanje održano je danas odavanjem počasti svim poginulim hrvatskim braniteljima i...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.