Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Novi broj NST-a je u prodaji! Evo što donosi…

Izašao je novi, 1086. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Obnova nakon potresa u Sisku: donosimo pregled stanja svih gradskih projekata prijavljenih za obnovu, država odobrila 21 projekt u vrijednosti 192,5 milijuna kuna.

Gospodarsko vijeće Županijske komore Sisak o stanju gospodarstva u našoj županiji: Petrokemija i Lipovica privremeno obustavile proizvodnju.

Intervju: dr. Sanja Štingl-Vlašić, predsjednica Udruge za pomoć ženama oboljelim od raka dojke sv. Agata Glina.

Ivančica Kudlek iz Nebojana izabrana za prvu pratilju najuzornije seoske žene Hrvatske.

Denis Vidović pobijedio na natječaju Društva hrvatskih književnika „Korzo slova”, pročitajte tri kratke priče iz pobjedničke knjige.

Intervju s mladim sisačkim glazbenikom Nikolom Pircom Donniksyijem koji je s pjesmom „Doma vraćam se” prvi na HR1 TOP 20.

Sport: Devet medalja za sisačke Tigrove na Prvenstvu Hrvatske.

U novom broju pročitajte tjedni horoskop, male oglase, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom...

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

PROMO

Hotel Panonija Sisak zapošljava kuhare, konobare i recepcionere. Za više informacija i prijavu kontaktirajte 091 602 13 97 ili putem e-maila financije@hotel-panonija.hr

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.