Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

FOTO

[FOTO] Uručene zahvalnice “Ponos Sisačko-moslavačke županije” za uspjehe u sportu

Zahvalnice „Ponos Sisačko-moslavačke županije“ sinoć su na prigodnoj svečanosti održanoj u organizaciji Sisačko-moslavačke županije, uručene sportašicama i sportašima te sportskim klubovima koji su u ovoj godini osvojili medalje na državnim, europskim ili svjetskim natjecanjima.

Priznanja je uručio župan Ivan Celjak

Celjak dodaje kako je u pripremi Proračun SMŽ koji će uključiti i dodatnu potporu sportskim udrugama, trenerima i sportašima

Na svečanosti je uručeno 14 klupskih i 103 pojedinačne zahvalnice sportašima i klubovima iz Siska, Kutine, Petrinje, Novske, Gline, Hrvatske Kostajnice, Jasenovca, Sunje i Lipovljana.

Marijan Bakšić iz Gline već se 13 godina bavi atletikom

Petrinjski hrvači Pavel Puklavec i Karlo Kodrić su, podsjetimo, u španjolskoj Pontevedri osvojili srebrne medalje, kao članiovi reprezentacije Hrvatske, na Prvenstvu svijeta za mlađe seniore (U23) u kategorijama do 72, odnosno do 82 kg. Pavel Puklavec je u finalnoj borbi u kategoriji do 72 kg izgubio od odličnog azerbajdžanskog hrvača Gurbana Gurbanova 2:8.

Karla Kodrića je u kategoriji do 82 kg u finalnoj borbi rezultatom 1:10 pobijedio snažni norveški predstavnik Eaxuce Mukubu.

Obojica hrvatskih osvajača medalja su članovi Hrvačkog kluba Petrinja, u kojem ih vodi trener Vinko Kadečka. U reprezentaciji su do ovih medalja stigli pod vodstvom trenera Ihara Pietrenka i Antona Đoke.

U ime svih sportaša i klubova obratila se predsjednica Udruge lađarica Sisak Andrea Borić koja je, zahvalivši Sisačko-moslavačkoj županiji na pozivu i organizaciji svečanosti, istaknula kako su entuzijazam i ljubav prema onome što radimo pokretač svega.

„Svi jako dobro znamo koliko je potrebno rada, truda i odricanja da bi došli do cilja i zato trebamo biti izuzetno ponosni i svjesni svojih uspjeha“, naglasila je Andrea Borić.

U programu su nastupili članica Novljanskih mažoretkinja Lana Šprem, plesači ŠPK Top Step Gabrijela Šustić i Tin Kral, karatistice Karate kluba Tigar Tea Buinac, Ana Marie Barukčić, Lucija Ferčić i Sara Stojaković, koje su prezentirale katu Hean Sandan, te petrinjska kantautorica Laura Sučec.

Više vijesti

VIJESTI

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (International Labour Organization, ILO) svakog 28. travnja u godini obilježava kao Svjetski dan sigurnosti i zaštite zdravlja pri...

Sisak

Sisačko-moslavačka županija u suradnji sa srednjim školama u petak, 26. travnja 2024. godine, u Sisku je organizirala „Festival srednjih škola Sisačko-moslavačke županije”. Na Festivalu...

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

Petrinja

Gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes primila je danas učenike i profesore iz Portugala koji su u sklopu projekta „Literary Brushstrokes: a journey through literature, art,...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.