Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Tarik Filipović razveselio novog milijunaša koji dolazi iz naše županije!

Završena je velika nagradna igra Studenca „Kupnja sitna, 1 000 000 kuna bitna“, a tko bi o dobitku obavijestio novog milijunaša bolje od Tarika Filipovića?

U omiškom je Studencu ovaj utorak bio sve samo ne običan radni dan, a Tarik Filipović zbog toga je morao obaviti jedan izuzetno važan poziv. Naime, Tariku je povjeren sitan, ali čak milijun kuna bitan zadatak – nazvati i uljepšati dan sretnom dobitniku nagradne igre Studenca.

Među mnoštvom pristiglih nagradnih kupona, u omiškom je Studencu tako odabran novi milijunaš – Berislav Muža iz Topuskog.

Ne mogu doći k sebi od iznenađenja i veselja. Stvarno nisam očekivao da ću baš ja postati milijunaš! Obavio sam kupnju i ispunio nagradni kupon u svojoj kvartovskoj Loniji koja je nedavno postala Studenac. Ukratko, jako sam sretan što sam baš ja za Božić od Studenca dobio ovako velik poklon, kroz smijeh je izjavio iznenađeni novopečeni milijunaš.

Nagradna igra Studenca trajala je od 27. listopada do 1. prosinca ove godine, a u njoj su mogli sudjelovati svi kupci Studenca, Pema i Lonie. Za sudjelovanje je bilo potrebno obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 50 kuna i kupiti barem jedan posebno označen proizvod te predati ispunjen nagradni kupon u posebnu kutiju u svom najbližem Studencu, Pemu ili Loniji.

Prosinac je poznat kao mjesec darivanja, stoga je i Studenac, kao prava dobrosusjedska trgovina koja je uvijek na korak do svojih kupaca, odlučio razveseliti nekog od naših vjernih kupaca i to s, ni manje ni više milijun kuna na potrošačkoj prepaid Mastercard kartici OTP banke. Iznimno mi je zadovoljstvo što je Studenac imao prilike razveseliti nekoga u ovo predblagdansko doba i uljepšati mu blagdane. Zahvaljujem svim našim vjernim kupcima na sudjelovanju i želim im više sreće sljedeći put. Iskoristila bih i priliku da svima zaželim sretan Božić te zdravu, veselu i uspješnu 2023. godinu “, izjavila je Miranda Mladin, direktorica Sektora marketinga u Studencu.

Osim izvlačenja sretnog dobitnika, Studenac je za okupljene kupce priredio brojne nagrade. Kako bi sve to upotpunio blagdanskim duhom, okupljene su dočekale i tradicionalne blagdanske fritule.

Izvlačenjem sretnog dobitnika Studenac je zaokružio svoje aktivnosti orijentirane na kupce za ovu godinu. Međutim, iz Studenca su istaknuli kako će i u 2023. nastaviti s nizom aktivnosti za svoje kupce. Kao omiljena kvartovska i prava dobrosusjedska trgovina, Studenac će tako kroz brojne natječaje, nagradne igre, iznenađenja i akcijske popuste i u 2023. godini ostati na korak do svojih kupaca.

Više vijesti

PROMO

U srcu Hrvatske, gdje se miris zimskih šuma miješa s bljeskom milijuna božićnih lampica, Salajeva “Božićna Čarolija Svjetla” priprema se otvoriti vrata jedne od...

Petrinja

PETAK, 1.12.10.30 sati: Program za djecu Kićenje božićnog drvca – Centar novog života NEDJELJA, 3.12.9.00 sati: Paljenje prve adventske svijeće – crkva sv. Lovre19.00...

PROMO

Živimo u vremenu kada je brzina ključna, a informacije su nam dostupne na dlanu. U tom duhu, pronalaženje najbolje opcije za dopunsko zdravstveno osiguranje...

PROMO

Prigodnom svečanosti u Sisku, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Hrvatske komore medicinskih sestara, zdravstvena ustanova Zrinus iz Petrinje obilježila je 20 godina rada. Ravnatelj...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.