Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

[FOTO] Humanitarni malonogometni spektakl u Sisku u organizaciji Bad Blue Boysa

Župan Ivan Celjak je u petak, 6. siječnja 2023. godine, u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku zajedno s velikim brojem Siščana uživao u nesvakidašnjem sportsko-humanitarnom spektaklu.

Klub navijača Dinama Bad Blue Boys Sisak je organizirao humanitarni futsal turnir za pomoć obitelji Šimić iz Siska, koja je u katastrofalnom potresu koji je pogodio velik dio Sisačko-moslavačke županije ostala bez krova nad glavom, a uz to ih je pogodila i teška bolest.

BBB su se ovako uključili u humanitarnu akciju „Vratimo djecu u topli dom“ koja već neko vrijeme traje za obitelj Šimić. Na turniru su nastupili mladi nogometaši (2009. godište) Futsal Dinama, Metalca i Petrinjčice.

Uz sam „glavni turnir“ u kojem su sudjelovali Futsal Dinamo, Šibenik, Siscia i Petrinjčica, puna dvorana Brezovica uživala je u malonogometnim majstorijama ratnih veterana, sastali su se igrači 57. SAMB-a Marijan Celjak i URV 2. gbr. Gromovi, dok je posebnu pozornost publike privukao susret veterana, legendi Dinama i Siska.

Sisačko-moslavačka županija osigurala je organizatorima korištenje, dakako besplatno, SD Brezovica za ovaj turnir.

Na kraju su slavili igrači Futsal Dinama, drugo je mjesto osvojila Petrinjčica, treće Siscia, dok su četvrti bili igrači Šibenika.

Uz besprijekornu organizaciju, Bad Blue Boys su sisačku dvoranu ispunili pozitivnom atmosferom i navijanjem kakvo Brezovica u svojih skoro 45 godina postojanja nije doživjela.

Više vijesti

Sisak

Sisačke kuglačice Sara Pejak i Valentina Smuđ su kao članice kuglačkog kluba “Mlaka” Rijeka u subotu 25. studenog nastupile u kuglačkoj Ligi prvaka. U...

SMŽ

Župan Ivan Celjak je na svečanosti „Ponos Sisačko-moslavačke županije za sportska postignuća“, koja je održana u prostoru sisačkog restorana Cocktail 2, uručio 169 pojedinačnih...

Iz policijske bilježnice

Povodom Međunarodnog dana tolerancije, koji se obilježava 16. studenoga, jučer 15. studenoga u Strukovnoj školi Sisak u organizaciji Policijske uprave sisačko-moslavačke uz potporu Ravnateljstva...

SPORT

Pod pokroviteljstvom Grada Kutine, Sisačko-moslavčke županije, Zajednice športskih udruga grada Kutina, Zajednice športskih udruga i saveza SMŽ, održan je jedan od najboljih ovogodišnjih europskih...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.