Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Održana 74. skupština DVD-a NPB “Dr. Ivan Barbot” Popovača

DVD Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot Popovača održao je svoju 74. redovnu izvještajnu skupštinu.

Podnoseći Izvještaj o radu DVD-a za prošlu godinu, predsjednik DVD-a Rizo Mešić naglasio je kako ovo društvo broji 55 članova te kao Društvo u gospodarstvu osnovano za potrebe Bolnice, sa postojećom strukturom članstva uspijeva kvalitetno ispoštovati sve važeće propise te provesti sve potrebne aktivnosti definirane Planom zaštite od požara.

„Budući da u proteklih nekoliko godina radimo u uvjetima pandemije korona virusa, uspješno smo prilagodili svoj rad i djelovanje sukladno uvedenim mjerama defenirajući povećanu opasnost od požara unutar bolničkih odjela te radili na prevenciji i sprječavanju istih” – istaknuo je predsjednik društva te naglasio i kako je razorni potres na području SMŽ također u određenom dijelu usmjerio aktivnosti DVD-a Bolnice obzirom na oštećenja nastala na objektima ove ustanove.

„Naši su članovi uspješno sudjelovali na 36. Susretima vatrogasaca zdravstva Hrvatske održanima u Specijalnoj bolnici Krapinske toplice gdje je muška ekipa u ukupnom poretku osvojila prvo, a ženska drugo mjesto“ – podsjetio je Mešić te ovom priliko izvijestio okupljene kako je, na inicijativu ravnateljice Bolnice Marine Kovač, u pripremi monografija DVD-a čije se predstavljanje planira održati u okviru obilježavanja 75. obljetnice djelovanja Društva.

U okviru Plana rada DVD-a za ovu godinu, među ostalim aktivnostima, istaknuta je priprema organizacije domaćinstva 37. susreta Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske u mjesecu svibnju u popovačkoj Bolnici.

Na 74. skupštini DVD NPB Popovača za novu tajnicu Društva izabrana je Branka Đuran, a dodijeljena su i vatrogasna priznanja, odlikovanja, znamenja, povelje odnosno plakete članovima za višegodišnji angažman.

Okupljenim članovima i gostima dobrodošlicu je izrazila ravnateljica Bolnice Marina Kovač, a skupštinu su među ostalima pozdravili gradonačelnik Josip Mišković kao i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Zvonimir Kondres.

Više vijesti

Popovača

Nadolazećeg vikenda se povodom obilježavanja Dana grada Popovače i blagdana sv. Alojzija Gonzage održava niz različitih kulturnih, sportskih i zabavnih programa. U subotu, 15....

Popovača

U Popovači je 1. lipnja održana 15. županijska Izložba stoke Sisačko- moslavačke županije na kojoj je bogatstvo stočnog fonda Županije predstavilo 60-ak izlagača koji...

Popovača

Svečano su u Popovači otvoreni novouređeni Trg I i prostori Gradske uprave. Rezanjem vrpce nove prostore simbolično je otvorio gradonačelnik Josip Mišković, a blagoslovio...

Popovača

Napreduju radovi na uređenju buduće „Kuće meda“ u Strušcu. Riječ je o nekretnini koju je za potrebe rada Udruge pčelara „Lipa“ kupio Grad Popovača....

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.