Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Održana Izborna Skupština Foruma žena GO SDP-a Kutina

“U petak, 10. ožujka održana je Izborna Skupština Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Kutina na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.  

Skupštinu je vodila predsjednica GO SDP-a Kutina, Jasminka Molnar koja je zahvalila dosadašnjoj predsjednici Dari Bursik na radu te zaželjela puno uspješnih akcija članicama i novom rukovodstvu. 

Podršku Skupštini i čestitke uputio je i predstavnik Županijskog odbora SDP-a, Srđan Marić te članovi Gradskog odbora. 

Izabrano vodstvo spoj je mladosti i iskustva, dosadašnjih članica i simpatizerki, ali i onih koje će svojim angažmanom pomoći kao novo pridošle snage Foruma, a čine ga: predsjednica Vlatka Vasik Šoufek, potpredsjednica Ružica Dragić te članice predsjedništva Zdenka Vidaković, Jasna Komlenović i Barbara Piršić. 

Predsjednica Vlatka Vasik Šoufek predstavila se okupljenima i iznijela plan rada za 2023. godinu koji sadržava niz kvalitetnih edukativnih, kreativnih te humanitarnih akcija, obilježavanja prigodnih datuma i aktivnog druženja u cilju podrške ženama i njihovog osnaživanja. 

Najavila je sudjelovanje Foruma žena u prvoj akciji 25. ožujka za Dan narcisa kada se održava humanitarna i javnozdravstvene kampanje koju je pokrenula Hrvatska liga protiv raka. Cilj ove akcije je podizanje društvene svijesti o važnosti preventivnih pregleda dojki u svrhu ranog otkrivanja raka dojke i, posljedično, smanjenja smrtnosti.

Forum žena poziva sve žene koje se žele priključiti radu u cilju međusobne podrške, sudjelovanja u akcijama, edukativnom i kreativnim radionicama i sl. da se jave na kontakt mail info.sdp.kutina@gmail.com.

Žene su snaga zajednice!”

Forum žena GO SDP-a Kutina

Više vijesti

KULTURA

U rujnu ove godine započet će radovi istraživanja i iskapanja na arheološkom nalazištu Gradina/Turski stol u Kutini. Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske ove...

Kutina

U Kutini su potpisani ugovori o pojačanom održavanju nerazvrstanih cesta na području Kutine. Ugovor je potpisan između Grada Kutine i poduzeća Ceste Sisak koje...

Kutina

U prostoru Gradske vijećnice Grada Kutine održano je potpisivanje Ugovora za nastavak izgradnje nogostupa u naselju Batina. Projekt u potpunosti financira Grad Kutina. Ugovor...

Kutina

U prostoru Gradske vijećnice Grada Kutine održana je konferencija za novinare na temu nove pedagoške godine u Dječjem vrtiću Kutina na kojoj su nazočili...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.