Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Održana Izborna Skupština Foruma žena GO SDP-a Kutina

“U petak, 10. ožujka održana je Izborna Skupština Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Kutina na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.  

Skupštinu je vodila predsjednica GO SDP-a Kutina, Jasminka Molnar koja je zahvalila dosadašnjoj predsjednici Dari Bursik na radu te zaželjela puno uspješnih akcija članicama i novom rukovodstvu. 

Podršku Skupštini i čestitke uputio je i predstavnik Županijskog odbora SDP-a, Srđan Marić te članovi Gradskog odbora. 

Izabrano vodstvo spoj je mladosti i iskustva, dosadašnjih članica i simpatizerki, ali i onih koje će svojim angažmanom pomoći kao novo pridošle snage Foruma, a čine ga: predsjednica Vlatka Vasik Šoufek, potpredsjednica Ružica Dragić te članice predsjedništva Zdenka Vidaković, Jasna Komlenović i Barbara Piršić. 

Predsjednica Vlatka Vasik Šoufek predstavila se okupljenima i iznijela plan rada za 2023. godinu koji sadržava niz kvalitetnih edukativnih, kreativnih te humanitarnih akcija, obilježavanja prigodnih datuma i aktivnog druženja u cilju podrške ženama i njihovog osnaživanja. 

Najavila je sudjelovanje Foruma žena u prvoj akciji 25. ožujka za Dan narcisa kada se održava humanitarna i javnozdravstvene kampanje koju je pokrenula Hrvatska liga protiv raka. Cilj ove akcije je podizanje društvene svijesti o važnosti preventivnih pregleda dojki u svrhu ranog otkrivanja raka dojke i, posljedično, smanjenja smrtnosti.

Forum žena poziva sve žene koje se žele priključiti radu u cilju međusobne podrške, sudjelovanja u akcijama, edukativnom i kreativnim radionicama i sl. da se jave na kontakt mail info.sdp.kutina@gmail.com.

Žene su snaga zajednice!”

Forum žena GO SDP-a Kutina

Više vijesti

Kutina

Učenicima s teškoćama integriranim u redovna razredna odjeljenja u osnovnim školama podršku pružaju pomoćnici u nastavi. U skladu sa svojim proračunskim mogućnostima i idejom...

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Kutina

Predavanje “Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine” održat će se u petak, 19. travnja 2024. godine s početkom u 18 sati u Arcus...

Kutina

“Obavještavaju se građani da Grad Kutina u suradnji sa Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu organizira: PRUŽANJE BESPLATNE PRAVNE POMOĆI U KUTINI u petak,...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.