Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Državno prvenstvo u boksu za seniore i juniore U22 u Kutini od 27. do 30. travnja!

U Kutini će se pod pokroviteljstvom Grada Kutine i Sisačko – moslavačke županije održati Državno prvenstvo u boksu za seniore U22 (seniori starosti do 22 godine i juniori).

Natjecanje će se odvijati u sportskom centru Kutina od 27. do 30. travnja. Očekuje se dolazak stotinjak ponajboljih boksača iz cijele hrvatske, koji će u međusobnom nadmetanju iskristalizirati najboljeg u pojedinoj skupini.

Seniori će se natjecati u 13 težinskih skupina, isto kao i juniori. Od četvrtka 27.04. svakodnevno od 13 sati na kutinskom ringu vodit će se eliminacijske borbe.

Četvrtak – eliminacije 1/8; petak – eliminacije 1/4; subota – eliminacije 1/2 i u nedjelju vrhunskih 26 finala.

“Na otvorenju finala očekuje se prisustvo visokih gostiju – župana Ivana Celjaka, gradonačelnika Kutine Zlatka Babića, predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Bone Bošnjaka s dopredsjednikom i sportskim direktorom generalom Mladenom Milkolčevićem te generalom Marekovićem koji zajednički s Hrvatskom vojskom daju veliki doprinos razvoju hrvatskog boksa.

Također njihova je želja da razgovaraju s predstavnicima naše županije o razvoju olimpijskog boksa na našem području, gdje je za sad registriran samo naš klub i postiže odlične rezultate s trenerom Cerovcem.

Želimo napomenuti da je prošle godine prvu brončanu medalju za Hrvatsku na Europskom prvenstvu osvojila naša kutinjanka Agata Štajcer, a zatim i juniorka Lana Paljušić. Stoga smo i dobili mogućnost ovako visoke organizacije.

Za prvenstvo je u pretprodaji za četvorodnevno natjecanje ulaznica po 5€, na sam dan natjecanja 10€. Ulaznice se mogu nabaviti svaki dan u Indeks baru u Kutini i u prostorijama kluba u sportskom centru od 17 do 19 sati. Sva školska djeca do osmog razreda imaju slobodan ulaz”, navode iz kutinskog boksačkog kluba.

Više vijesti

Kutina

Učenicima s teškoćama integriranim u redovna razredna odjeljenja u osnovnim školama podršku pružaju pomoćnici u nastavi. U skladu sa svojim proračunskim mogućnostima i idejom...

Sisak

Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 2. svibnja u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu....

Sisak

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, ove će godine od 28. do 30. lipnja biti održan 6. Mladifest Hrvatska. Pripreme za...

Sisak

Sisačko-moslavačka županija u suradnji sa srednjim školama organizira “Festival srednjih škola Sisačko-moslavačke županije” koji će se održati u petak, 26. travnja 2024. godine od...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.