Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao novi broj Novog Sisačkog tjednika! Evo što donosi

Izašao je novi, 1097. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Aktualno: dokle su stigli radovi na izgradnji autoceste Lekenik – Sisak i koliko je do sada potrošeno na radove?

Ivana Miletić Čakširan: uskoro počinju radovi na obnovi zgrada Županije, Komore, Malog kaptola i Kuće Striegl.

Intervju: županijska pročelnica Alenka Ljubešić o obnovi Doma zdravlja Sisak, preseljenju ambulanti u Caprag, nedostatku liječnika.

Projektom „Županijski prijevoz za sve“ osiguran autobusni prijevoz za 2 eura mjesečno za stanovnike županije. Saznajte kako ostvariti pravo na pokaz?

Krenula sanacija i modernizacija 5,6 kilometara ceste Brezovica- Veliko Svinjičko.

Uskrsna čestitka sisačkog biskupa mons. Vlade Košića.

U ovom broju pročitajte kolumnu vlč. Ivana Ćorića, razgovor s pjesnikom Vidom Bešlićem iz Petrinje, o promocijama knjiga Đure Vidmarovića, Dubravke Mandić i novih izdanja Matice hrvatske iz Kutine.

Pročitajte novu rubriku „Smjehotres” Udruge hrvatskih aforista i humorista: nasmijte se aforizmima najboljih hrvatskih aforista.

Sport: Ostanak odbojkaša Siska i kuglačica Siscije u elitnom društvu ovisi o drugima.

U novom broju pročitajte tjedni horoskop, male oglase, riješite križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

U srcu Hrvatske, gdje se miris zimskih šuma miješa s bljeskom milijuna božićnih lampica, Salajeva “Božićna Čarolija Svjetla” priprema se otvoriti vrata jedne od...

Petrinja

PETAK, 1.12.10.30 sati: Program za djecu Kićenje božićnog drvca – Centar novog života NEDJELJA, 3.12.9.00 sati: Paljenje prve adventske svijeće – crkva sv. Lovre19.00...

PROMO

Živimo u vremenu kada je brzina ključna, a informacije su nam dostupne na dlanu. U tom duhu, pronalaženje najbolje opcije za dopunsko zdravstveno osiguranje...

PROMO

Prigodnom svečanosti u Sisku, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Hrvatske komore medicinskih sestara, zdravstvena ustanova Zrinus iz Petrinje obilježila je 20 godina rada. Ravnatelj...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.