Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao novi broj Novog Sisačkog tjednika! Evo što donosi

Izašao je novi, 1097. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Aktualno: dokle su stigli radovi na izgradnji autoceste Lekenik – Sisak i koliko je do sada potrošeno na radove?

Ivana Miletić Čakširan: uskoro počinju radovi na obnovi zgrada Županije, Komore, Malog kaptola i Kuće Striegl.

Intervju: županijska pročelnica Alenka Ljubešić o obnovi Doma zdravlja Sisak, preseljenju ambulanti u Caprag, nedostatku liječnika.

Projektom „Županijski prijevoz za sve“ osiguran autobusni prijevoz za 2 eura mjesečno za stanovnike županije. Saznajte kako ostvariti pravo na pokaz?

Krenula sanacija i modernizacija 5,6 kilometara ceste Brezovica- Veliko Svinjičko.

Uskrsna čestitka sisačkog biskupa mons. Vlade Košića.

U ovom broju pročitajte kolumnu vlč. Ivana Ćorića, razgovor s pjesnikom Vidom Bešlićem iz Petrinje, o promocijama knjiga Đure Vidmarovića, Dubravke Mandić i novih izdanja Matice hrvatske iz Kutine.

Pročitajte novu rubriku „Smjehotres” Udruge hrvatskih aforista i humorista: nasmijte se aforizmima najboljih hrvatskih aforista.

Sport: Ostanak odbojkaša Siska i kuglačica Siscije u elitnom društvu ovisi o drugima.

U novom broju pročitajte tjedni horoskop, male oglase, riješite križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

PROMO

Hotel Panonija Sisak zapošljava kuhare, konobare i recepcionere. Za više informacija i prijavu kontaktirajte 091 602 13 97 ili putem e-maila financije@hotel-panonija.hr

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.