Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Martinska Ves

Općina Martinska Ves raspisala Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta

Općina Martinska Ves objavila je Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Martinska Ves radi obavljanja istražnih djelatnosti ugljikovodika.

Pravo podnošenja pisane ponude  imaju pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj  i državama članica Europske unije s registriranom djelatnošću  istraživanja i eksploatacije ugljikovodika ili geotermalnih voda ili skladištenja prirodnog plina ili trajnog zbrinjavanja ugljikova dioksida, ovisno o primjeni.

Odluku o izboru najpovoljnije ponude, na prijedlog Povjerenstva za provedbu javnog natječaja, donosi općinski načelnik Općine Martinska Ves u roku od 5 dana od isteka roka za dostavu ponuda.

Općina nije obvezna prihvatiti ni jednu pristiglu ponudu i ima pravo poništiti natječaj i pri tom ne snosi nikakvu odgovornost prema ponuđačima, niti je u obvezi objasniti takvu odluku.

Na temelju odluke o odabiru najpovoljnije ponude, načelnik Općine Martinska Ves i podnositelj ponude sklapaju Ugovor o zakupu zemljišta u vlasništvu Općine Martinska Ves.

Rok za dostavu Ponuda je 5. srpnja 2023. do 12.00 sati.

Cjeloviti tekst Javnog natječaja možete pogledati pod rubrikom OPĆINSKA UPRAVA-JAVNI  NATJEČAJI I POZIVI

Više vijesti

Martinska Ves

Općina Martinska Ves putem svojih mrežnih stranica obavještava umirovljenike, korisnike zajamčene minimalne naknade, korisnike nacionalne naknade za starije osobe kao i korisnike naknade za...

Martinska Ves

Novi dječji vrtić gradi se u naselju Strelečko u općini Martinska Ves. Rezultat je to dobre suradnje Vlade RH, Sisačko-moslavačke županije i Općine koja...

Martinska Ves

Sveti Martin biskup zaštitnik je općine Martinska Ves koja je u subotu svoj Dan općine i blagdan zaštitnika obilježila svečanom sjednicom Općinskog vijeća, a...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.