Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Ovaj tjedan kreću upisi u Dječji vrtić Lekenik

Općina Lekenik putem svojih mrežnih stranica obavještava roditelje i skrbnike kako se prijave za upis djece u Dječji vrtić Lekenik provode u razdoblju od 15. do 23. lipnja 2023 godine. Iznimno, prijave za program predškole van redovitog programa („mala škola“) predaju se od 9. do 16. lipnja 2023. godine.

Dječji vrtić Lekenik upise provodi u suradnji sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva i Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a unutar projekta „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Za predaju Zahtjeva je potrebna važeća vjerodajnica u sustavu e-Građani. Predaja zahtjeva moguća je koristeći vjerodajnicu niske razine. Dovoljno je da jedan roditelj ima važeću vjerodajnicu u sustavu e-Građani.

Ukoliko ne postoje mogućnosti da se samostalno preda zahtjev za upis, može se telefonski dogovoriti termin u kojemu će administratorica Dječjeg vrtića Lekenik podnijeti zahtjev. Kontakt za dogovor termina: 044/ 772-150.

Svi ostali upiti vezani za upise u Dječji vrtić Lekenik mogu se proslijediti putem e-mail adrese: vrtic.lekenik.upisi@gmail.com.

Detaljne informacije o načinu predaje zahtjeva za upis, kriterijima upisa, raspoloživim mjestima u Dječjem vrtiću Lekenik kao i upute za korištenje sustava e-Upisi dostupni su na mrežnim stranicama Općine Lekenik.

Više vijesti

Lekenik

Općina Lekenik u utorak, 23. travnja 2024. godine, svečano je obilježila svoj dan – Dan općine i zaštitnika sv. Jurja. Tim povodom održana je...

Lekenik

Općina Lekenik u utorak, 23. travnja 2024. godine, slavi svoj dan – Dan općine Lekenik te zaštitnika sv. Jurja. Tim povodom održat će se...

Lekenik

Župan Ivan Celjak je u zgradi Općine Lekenik nazočio potpisivanju ugovora o zajedničkom financiranju radova izvanrednog održavanja županijske ceste 3292. Riječ je o Kolodvorskoj...

Martinska Ves

Izgradnja prvog dječjeg vrtića u Strelečkom, na području općine Martinska Ves, privodi se kraju. Radove je danas obišao župan Ivan Celjak zajedno s načelnikom...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.