Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Potražite novi, 1104. broj Novog Sisačkog tjednika!

Izašao je novi, 1104. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Olujno nevrijeme diljem naše županije: zabilježene velike materijalne štete, sve službe na terenu, prioritet da sva domaćinstva dobiju struju.

Snježana Perković, sindikalna povjerenica u Općinskom sudu Sisak o štrajku pravosudnih službenika u sisačkim sudovima i odvjetništvima.

Intervju: Goran Basarac o knjizi general pukovnika Ivana Basarca „Ako padne Petrinja, past će i Beograd” – Što je istina o djelovanju generala Basarca u „Oluji”?

Nedo Šehić iz Kanaka javno se zahvaljuje liječnicima i sestrama u sisačkoj bolnici koji su mu teško ranjenom spasili život.

Sisački humanitarac Nermin Kurtović – Eka organizirao donatorski koncert za obnovu kuća obitelji Jembrec i Goronja iz Kanaka.

Maturantica sisačke Gimnazije Dorotea Pešun iz sisačke Hrastelnice dobitnica je Nagrade Ante Žužul.

Za novi broj NST-a pišu Dubravka Mandić, Siniša Matasović i Gordana Sedmak Jednačak.

I u novom broju pročitajte novu rubriku „Glas Siščana”: kako podnosite ljetne „toplotne udare”?

U novom broju pročitajte tjedni horoskop, male oglase, riješite novu križaljku, pročitajte Smjehotres (aforizme i humoreske), doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom...

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

PROMO

Hotel Panonija Sisak zapošljava kuhare, konobare i recepcionere. Za više informacija i prijavu kontaktirajte 091 602 13 97 ili putem e-maila financije@hotel-panonija.hr

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.