Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Rotary klub Sisak uspješno organizirao svoju tradicionalnu humanitarnu akciju “Noć 100 večera”

Ova hvalevrijedna inicijativa imala je za cilj prikupiti sredstva za potrebe akcija i projekata Rotary kluba Sisak.

U sklopu akcije prikupljana su sredstva za nabavku uređaja Wellion BONA HbA1c Analyzer za potrebe Dijabetičkog društva Sisak, a dio sredstava odlazi i na akciju “Dan srca” te borbu protiv dječje paralize, što je dugogodišnji fokus rotarijanaca diljem svijeta. Rotary klub Sisak prepoznaje važnost zdravstvenih inicijativa u zajednici te je posvetio veliku pažnju podršci ovim ključnim područjima.

Rotary klub Sisak ima novog predsjednika

“Noć 100 večera” je poseban događaj za Rotary klub Sisak jer označava kraj rotarijanske godine i početak nove. Uz prikupljanje sredstava, večera je također bila prilika za obavljanje tradicionalne primopredaje lanca i dužnosti novom predsjedniku kluba. U narednom razdoblju Rotary klub Sisak vodit će sisački poduzetnik i glazbenik Lordan Badanjak.

Zahvaljujem ljudima koji su prije dvadeset godina osnivanjem sisačkog Rotarya odlučili služiti zajednici. Rotary klub Sisak dosad je organizirao i proveo mnoštvo akcija usmjerenih na najpotrebitije, kao novi predsjednik jedino što mogu obećati je da ću dati sve od sebe i nastaviti istim tempom u ostvarivanju misije sisačkog Rotary-a.

– navodi novi predsjednik Badanjak

Humanitarna “Noć 100 večera” održana je u sisačkom restoranu Cocktail. Za izvrstan izbor jela je uz chefove restorana Cocktail zaslužna talentirana sudionica popularne emisije “Masterchef” Lucija Davidović. “Noć 100 večera” još jednom je privukla brojne ugledne uzvanike i predstavnike mnogih Rotary klubova diljem Hrvatske.

Rotary klub Sisak s ponosom je organizirao ovu uspješnu akciju koja je okupila ljude s istinskim interesom za pomaganje zajednici i promicanje zdravlja. Sredstva prikupljena tijekom večere bit će iskorištena za ostvarivanje brojnih humanitarnih i zdravstvenih projekata koji će poboljšati životne uvjete ljudi u lokalnoj zajednici.

Izražavamo zahvalnost svim sudionicima, sponzorima i podržavateljima koji su pridonijeli uspjehu “Noći 100 večera”. Njihov doprinos je od velike važnosti za daljnji razvoj rotarijanskih projekata i akcija usmjerenih na dobrobit zajednice.

poručuju iz Rotary kluba Sisak

Rotary klub Sisak ostaje predan svojoj misiji pomaganja drugima, promicanju zdravlja i izgradnji bolje zajednice. Njihov trud i predanost ne samo da su oblikovali pozitivne promjene u lokalnoj zajednici već su i inspiracija drugima da slijede isti put humanosti i solidarnosti.

Više vijesti

Sisak

Sisačko-moslavačka županija u suradnji sa srednjim školama u petak, 26. travnja 2024. godine, u Sisku je organizirala „Festival srednjih škola Sisačko-moslavačke županije”. Na Festivalu...

Sisak

Predstavljanje knjige Valentina Ćorića „In vino libertas – Autobiografski zapisi iz Haaga“, održano je u četvrtak, 25. travnja u Dvorani „Juran i Sofija“ u...

Sisak

Na Metalurškom fakultetu u Sisku, na sveučilišnom studiju: Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš, u srijedu 24. travnja 2024. godine u 16,00 sati...

Sisak

Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 2. svibnja u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu....

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.