Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

U Sunji se uređuje zgrada Doma zdravlja SMŽ i gradi stambena zgrada sa 19 stanova

U Sunji je održana svečana sjednica Općinskog vijeća u prigodi obilježavanja Dana Općine Sunja  i blagdana zaštitnice sv. Marije Magdalene, te XXVII. Državna konjogojska izložba.

Predsjednik OV Ivica Horžić i načelnik Općine Grga Dragičević osvrnuli su se na projekte realizirane u proteklih godinu dana, posebno istaknuvši suradnju i potporu Sisačko-moslavačke županije i resornih ministarstava u realizaciji planiranih projekata.

Izvorni Proračun ove općine nije velik, rekao je načelnik Općine, pa je nužna potpora Županije i ministarstava, a kako bismo standard građana Sunje podigli na višu razinu.

Dobru suradnju s Općinom potvrdio je i župan Ivan Celjak

Celjak je izdvojio i značajnije projekte na području Sunje koji su trenutno u realizaciji

Na svečanoj sjednici uručene su i nagrade u sklopu natječaja „Volim Sunju“ koji, od 1998. godine,  provodi Udruga Hrvatska žena Sunja.Program su svojim nastupom uljepšali najmlađi članovi KUD-a Sunjanka.

Prije početka sjednice na Mjesnom groblju u Sunji kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

Vijenac je položio, u ime SMŽ, predsjednik Županijske skupštine Mato Fofić, izaslanstvo Općine Sunja, Grga Dragičević i Ivica Horžić, načelnica Općine Majur Klementina Karanović i načelnik Općine Topusko Ivica Kuzmić, načelnik PP Sunja Ivan Barić,izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Vatrogasne zajednice Općine Sunja i Udruge Hrvatska žena Sunja.

Više vijesti

SMŽ

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je nazočio svečanosti kojom je u restoranu Lječilišta Topusko obilježen Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije. Prije početka obilježbe župan je sa...

Iz policijske bilježnice

Jučer, 30. studenog oko 14.30 sati, u Dugoj ulici u Petrinji, 50-godišnji radnik je na gradilištu hodajući po nedovršenom protupožarnom stepeništu propao i pao...

SMŽ

U Osječkom Gospodarskom centru 30. studenoga dodijeljeno je više od 80 nagrada u osam kategorija, za koje je kandidirano 197 projekata iz Hrvatske, BiH...

KULTURA

Izložba slika „Otkrivenje božanskog u prirodi“ slikarice Andree Belić otvorila je svoja vrata u četvrtak, 30. studenoga u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.