VIJESTI

Utrka koja je postala brend – RangerRUN privlači sve veći broj trkača

Za nešto manje od dva mjeseca moći ćete sudjelovati na trećoj po redu utrci u Parku prirode Lonjsko polje, RangerRUN 2023. RangerRUN utrka u Parku prirode Lonjsko polje sada je već tradicionalna i upisana u kalendare velikog broja trkača.

Pod sloganom „Probudi Rangera u sebi!“ treću godinu zaredom moći ćete trčati za promicanja zaštite prirode i buđenje svijesti o očuvanju prirodnih ljepota.

Utrka RangerRUN 2023 održat će se 16. rujna 2023. godine u Krapju – selu graditeljske baštine s početkom u 15 sati.

Utrka je zanimljiva i jedinstvena jer se trči uz Krapje đol – prvi ornitološki rezervat u Hrvatskoj te pored posavskih konja, podolskih goveda, turopoljskih svinja, karakterističnih posavskih drvenih kuća i uz rijeku Savu. Zahvaljujući brojnim sponzorima i ove godine startni paket je bogat i privlačan, a vrijedne nagrade za najbolje – nema toga domaćeg ili stranog natjecatelja koji prvi puta dođe, a da se neće vratiti.

Treća utrka RangerRUN je namijenjena rekreativcima svih skupina, zato se već sada prijavite na Stotinka.hr i probudite rangera u sebi.

Prilikom dolaska u Krapje, obratite pozornost na vrijeme. S obzirom na regulaciju prometa i zatvaranje dijela ceste zbog održavanja utrke preporučujemo da od Novske dođete preko Stare Subocke i Plesma.

Nakon završetka utrke natjecatelje no i druge posjetitelje Parka zabavljat će rock band Stela i kometi.

„RangerRUN utrka postala je brend s bitnim ciljem održavanja. Dođite, istrčite bilo kraću ili dužu rutu i uvjerite se u doživljaj i uspomenu manifestacije“, riječi su jednog trkača utrke RangerRUN-a s kojim bi se mnogi složili, zato prijavite se na ovogodišnji RangerRun jer su prijave već otvorene.

Više vijesti

EMISIJE

Gošća ovotjednog izdanja emisije Srijedište bila je ravnateljica Doma za starije osobe Sisak, Ružica Čakširan. Emisiju Srijedište slušajte svake srijede od 12:30h na 91.7...

Popovača

Gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković potpisao je Ugovore o financiranju s udrugama kojima su za njihove programe i projekte odobrena financijska sredstva iz proračuna...

Petrinja

U Petrinji je jučer svečano obilježena 33. obljetnica ustrojavanja 2. gardijske brigade „Gromovi“ i Dan 2. mehanizirane bojne „Gromovi“. Obilježavanje je započelo polaganjem vijenaca...

SMŽ

Predsjednica Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora, Marijana Petir, održala je u Hrvatskom saboru sastanak s članovima Udruge „Čuvari tradicije izrade suhomesnatih proizvoda Moslavine „Zlatna...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version