Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao novi broj Novog Sisačkog tjednika, evo što donosi

Izašao je novi, 1107. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Svečano otvorena obnovljena i novoopremljena zgrada Gimnazije Sisak: gimnazijalci se nakon 32 mjeseca vratili u svoje prostore.

Pijavica 29. kolovoza pogodila Palanjek i Hrastelnicu.

Puštena u rad modernizirana Jedinica intenzivnog liječenja Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak.

Što je istina o obnovi objekata u vlasništvu Grada Siska? Zašto kasni obnova pojedinih objekata? Zašto obnova nekih objekata nije ni počela?

Intervju: Ivica Perović, načelnik Općine Lekenik, o ulaganjima ukrajinskog investitora na području općine Lekenik.

Za NST pišu: Vlatka Vukelić o fenomenu jugoslavenskog samoupravljanja, komunističkoj Željezari Sisak i Norbertu Veberu, Tihomir Jajčinović o hodočašću na Camino de Santiago, Miljenko Žamarija o Pjesmi sisačkog veterana.

Glas Siščana: metar ogrjevnog drveta poskupio na 80 eura.

U kreativnom kutku predstavljamo Ivana Šanteka iz Gline i njegovu poeziju, gimnazijalku Leu Gnjatović i njezin prvi roman „Trokut smrti”, novu pjesmu Gordane Sedmak Jednačak.

Reportaže o 11. Memorijalnom aeromitingu Marijan Celjak, Kupskoj alki i Šikljadi, utrci kupskih čamaca Stari Brod – Letovanić.

Sport: Segestaši u prva dva kola zabili 12 puta!

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, nova križaljka, prilog Smjehotres (aforizmi i humoreske), doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

VIJESTI

Temeljem Ugovora o istraživanju i podjeli eksploatacije nafte i plina sklopljenog s Vladom Republike Hrvatske, tvrtka Aspect Croatia Kft. ima obvezu ulaganja u 3D...

PROMO

Program: 13.07.2024. 8.30-13.00 23. Vatrogasni kup Sunja za djecu i mladež (Vatrogasni dom Sunja) 12.00-14.00 Prijem grla 16.00-19.00 Ocjena grla 16.00-22.00 Sajam zadrugarstva, obrta...

PROMO

Stanovnici Kutine i okolice će od srijede 26. lipnja imati novo mjesto za nabavku namještaja, dekoracija i ostalih dodataka za dom i vrt jer...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.