Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Potražite novi broj Novog Sisačkog tjednika i u njemu pročitajte…

Izašao je novi, 1108. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Napreduju radovi na autocesti Sisak-Zagreb: gradi se šest putnih prijelaza s nadvožnjacima i dva mosta.

Nastavljeni radovi na I. Osnovnoj školi Petrinja, očekuje se kako će radovi biti završeni do kraja ove godine.

Sisačko-moslavačka županija raspisala javni poziv za dodjelu kuća na privremeno korištenje u županijskim naseljima Petrinia u Petrinji i Banovi dvori u Glini.

U novom broju razgovaramo s prof. dr. sc. Andrijom Prelošćanom, autorom knjige „Kako se branio i obranio Sisak u Domovinskom ratu?” i prof. Božidarom Dujmićem, ravnateljem Gimnazije Sisak.

Povjesničarka izv. prof. dr. sc. Vlatka Vukelić o fenomenu Željezare Sisak i Norberta Vebera: Željezara Sisak je za vrijeme Norberta Vebera bila utvrda titoizma.

Glas Siščana: što Siščani misle o novim Vladinim mjerama ograničavanja cijena i inflacije?

Nerina Sarkotić piše o Književnom kompasu u Desnom Dubrovčaku, Miljenko Žamarija predstavlja Sisački kreativni studio i pjesmu „Potres 29.12.2020.”, Gordana Sedmak Jednačak piše o motivaciji kao pokretaču boljitka. Predstavljamo poeziju Siščanina Petra Lotine Horvatovića.

Sport: Sisački rukometaši odlično započeli ligašku sezonu.

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, nova križaljka, prilog Smjehotres (aforizmi i humoreske), doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

Petrinja

PETAK, 1.12.10.30 sati: Program za djecu Kićenje božićnog drvca – Centar novog života NEDJELJA, 3.12.9.00 sati: Paljenje prve adventske svijeće – crkva sv. Lovre19.00...

PROMO

Živimo u vremenu kada je brzina ključna, a informacije su nam dostupne na dlanu. U tom duhu, pronalaženje najbolje opcije za dopunsko zdravstveno osiguranje...

PROMO

Prigodnom svečanosti u Sisku, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Hrvatske komore medicinskih sestara, zdravstvena ustanova Zrinus iz Petrinje obilježila je 20 godina rada. Ravnatelj...

PROMO

Okusi i mirisi lokalnih, izvornih i tradicijskih kuhinja, vrhunskih vina, pića i domaćih poljoprivrednih proizvoda doživljaj su za „dušu i tijelo“. Doživljaj koji osvaja...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.