Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Sisačka biskupija: Najava događanja od 29. rujna do 7. listopada

Župa Velika Ludina svečano će u petak, 29. rujna proslaviti blagdan svog zaštitnika sv. Mihaela arkanđela. Misno slavlje u 18 sati predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 5. listopada u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu. Predavanje na temu „Kršćanstvo, sekularizam i politička integracija Europe“ održat će izv. prof. dr. sc. Hrvoj Špehar.

Zajednica sestra Milosrdnog Isusa iz Siska proslavit će u četvrtak, 5. listopada blagdan svoje duhovne majke sv. Faustine Kowalske. Tom prigodom svečano misno slavlje u bazilici sv. Kvirina s početkom u 19 sati predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

Dan obitelji Sisačke biskupije održat će se u subotu, 7. listopada u Pastoralnom centru katedralne župe u Sisku. Program počinje okupljanjem u 10 sati, a misno slavlje u 11 sati predvodit će sisački biskup Vlado Košić u zajedništvu s povjerenikom za pastoral braka i obitelji vlč. Brankom Koretićem.

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će, u subotu 7. listopada u 18 sati u crkvi Kraljice mira u Sisku (župa Pohoda BDM), svečano misno slavlje povodom blagdana BD Marije, Kraljice krunice.

Više vijesti

Petrinja

PETAK, 1.12.10.30 sati: Program za djecu Kićenje božićnog drvca – Centar novog života NEDJELJA, 3.12.9.00 sati: Paljenje prve adventske svijeće – crkva sv. Lovre19.00...

Kutina

Obilježavanje adventskog ozračja i blagdanskog duha u Kutini ove godine počinje 2. prosinca i trajat će sve do 7. siječnja sljedeće godine. Program Adventa...

PROMO

Veliko zagrijavanje ususret velikog koncerta 'Domu mom' u Areni Zagreb

Petrinja

U organizaciji Grada Petrinje, Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja, Dječjeg vrtića „Petrinjčica“, Društva „Naša djeca“ Petrinja i Poslovnih zona d.o.o. Petrinja u petak,...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.