Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Martinska Ves

U osnovnoj školi u Martinskoj Vesi broj prvašića skoro udvostručen

Uzbudljiv početak nove školske godine obilježen je prvim danom u Osnovnoj školi Braće Radić u Martinskoj Vesi, gdje je upisano 17 učenika u prvi razred, što predstavlja značajan skok u odnosu na prethodnu godinu. Naime, prošlogodišnji broj prvašića iznosio je 10. Ukupan broj učenika u Osnovnoj školi Braće Radić u Martinskoj Vesi iznosi 109 učenika.

Na prvi dan, ispred škole, priređen je poseban doček za prvašiće. Na ukrašenoj pozornici učiteljica prvog razreda, zajedno sa svojim malim đacima predstavila se školskoj zajednici.

Ravnateljica Osnovne škole Braće Radić Verica Pleša izrazila je zadovoljstvo zbog povećanja broja učenika.

„Naša škola uvijek teži ka pružanju najboljeg obrazovanja za sve naše učenike, i ovo povećanje broja prvašića samo nam daje dodatnu motivaciju za nastavak tog rada”, kazala je Pleša.

Načelnik Općine Stjepan Ivoš istaknuo je kako nova školska godina donosi mnogo obećanja i prilika za učenike škole Braće Radić.

„Ovaj porast broja prvašića svakako je svijetla točka u obrazovnom sektoru te će nadamo se donijeti nove uspjehe i postignuća kako za učenike tako i za školu Braće Radić u Martinskoj Vesi”, zaključio je Ivoš.

Više vijesti

Martinska Ves

Općina Martinska Ves putem svojih mrežnih stranica obavještava umirovljenike, korisnike zajamčene minimalne naknade, korisnike nacionalne naknade za starije osobe kao i korisnike naknade za...

Martinska Ves

Novi dječji vrtić gradi se u naselju Strelečko u općini Martinska Ves. Rezultat je to dobre suradnje Vlade RH, Sisačko-moslavačke županije i Općine koja...

Martinska Ves

Sveti Martin biskup zaštitnik je općine Martinska Ves koja je u subotu svoj Dan općine i blagdan zaštitnika obilježila svečanom sjednicom Općinskog vijeća, a...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.