Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

24. internacionalni kickboxing kup “KUTINA OPEN 2023”

U Kutini se 4. studenoga održava 24. IT u kickboxingu “Kutina Open 2023”.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Kutina, Sisačko-moslavačke županije, Zajednice športskih udruga grada Kutina i Zajednice športskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Ovo je već 24. godina organizacije jednog od najboljih kickboxing turnira u regiji. Očekuje se sudjelovanje stotinjak klubova iz susjednih zemalja i šire. Za sada su najveći broj prijava zabilježili, uz domaćine, Bugari i Slovaci. Prema trenutnim prijavama za pretpostaviti je da će se na natjecanju naći 550 – 600 natjecatelja.

Natjecatelji se natječu u 4 sportske discipline kickboxinga: point fighting, kick light, light contact i low kick. U svim polutvrdim disciplinama natječu se svi dobni uzrasti: djeca, kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori, u ringovnoj disciplini K1 STYLE natječu se samo juniori i seniori.

Na natjecanju se očekuje sudar vrlo visoke kvalitete u vrlo zanimljivim borbama po disciplinama kao i uzrastima. Na turnir dolazi i mnoštvo državnih, europskih i svjetskih prvaka te pobjednika svjetskih i europskih kupova što će natjecanje učiniti još kvalitetnijim i zanimljivijim.

Za pobjednike su predviđene unikatne medalje turnira te diplome. Najboljima u sportskoj disciplini pripada poseban pobjednički pokal i posebna nagrada u sportskoj opremi.

Natjecanje će suditi oko 36 renomiranih europskih i domaćih sudaca predvođeni glavnim sudcem natjecanja Borisom Pavičićem, renomiranim svjetskim sucem.

Više vijesti

Sisak

Sisačke kuglačice Sara Pejak i Valentina Smuđ su kao članice kuglačkog kluba “Mlaka” Rijeka u subotu 25. studenog nastupile u kuglačkoj Ligi prvaka. U...

Petrinja

PETAK, 1.12.10.30 sati: Program za djecu Kićenje božićnog drvca – Centar novog života NEDJELJA, 3.12.9.00 sati: Paljenje prve adventske svijeće – crkva sv. Lovre19.00...

Kutina

Obilježavanje adventskog ozračja i blagdanskog duha u Kutini ove godine počinje 2. prosinca i trajat će sve do 7. siječnja sljedeće godine. Program Adventa...

SMŽ

Župan Ivan Celjak je na svečanosti „Ponos Sisačko-moslavačke županije za sportska postignuća“, koja je održana u prostoru sisačkog restorana Cocktail 2, uručio 169 pojedinačnih...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.