Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

24. internacionalni kickboxing kup “KUTINA OPEN 2023”

U Kutini se 4. studenoga održava 24. IT u kickboxingu “Kutina Open 2023”.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Kutina, Sisačko-moslavačke županije, Zajednice športskih udruga grada Kutina i Zajednice športskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Ovo je već 24. godina organizacije jednog od najboljih kickboxing turnira u regiji. Očekuje se sudjelovanje stotinjak klubova iz susjednih zemalja i šire. Za sada su najveći broj prijava zabilježili, uz domaćine, Bugari i Slovaci. Prema trenutnim prijavama za pretpostaviti je da će se na natjecanju naći 550 – 600 natjecatelja.

Natjecatelji se natječu u 4 sportske discipline kickboxinga: point fighting, kick light, light contact i low kick. U svim polutvrdim disciplinama natječu se svi dobni uzrasti: djeca, kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori, u ringovnoj disciplini K1 STYLE natječu se samo juniori i seniori.

Na natjecanju se očekuje sudar vrlo visoke kvalitete u vrlo zanimljivim borbama po disciplinama kao i uzrastima. Na turnir dolazi i mnoštvo državnih, europskih i svjetskih prvaka te pobjednika svjetskih i europskih kupova što će natjecanje učiniti još kvalitetnijim i zanimljivijim.

Za pobjednike su predviđene unikatne medalje turnira te diplome. Najboljima u sportskoj disciplini pripada poseban pobjednički pokal i posebna nagrada u sportskoj opremi.

Natjecanje će suditi oko 36 renomiranih europskih i domaćih sudaca predvođeni glavnim sudcem natjecanja Borisom Pavičićem, renomiranim svjetskim sucem.

Više vijesti

Kutina

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Kutina Sanja Feltrin i andragoška voditeljica Sanja Friščić su prošlog tjedna sudjelovale na radionici “Vaučeri za obrazovanje” u organizaciji HGK –...

Kutina

Učenicima s teškoćama integriranim u redovna razredna odjeljenja u osnovnim školama podršku pružaju pomoćnici u nastavi. U skladu sa svojim proračunskim mogućnostima i idejom...

Sisak

Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 2. svibnja u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu....

Sisak

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, ove će godine od 28. do 30. lipnja biti održan 6. Mladifest Hrvatska. Pripreme za...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.