Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Alkoholizirani vozači prenoćili u policijskim postajama

U petak, 10. studenoga oko 23.50 sati, policijski su službenici u kontroli prometa u Ulici Ante Starčevića u Sisku zaustavili automobil sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,05 promila upravljao 33-godišnjak.

Sljedećeg dana, 11. studenoga oko 17.30 sati, u mjestu Dvor zaustavljen je 67-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,37 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Zbog počinjenog prekršaja vozaču je uručen prekršajni nalog.

U nedjelju, 12. studenoga par minuta poslije ponoći na području Popovače u mjestu Potok, zatečen je 31-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao automobilom austrijskih nacionalnih oznaka.

Istoga dana oko 23.30 sati, na području Kutine u mjestu Banova Jaruga, zatečen je 44-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

Zatim je noćas, 13. studenog oko 2 sata, u Osječkoj ulici u Kutini, zaustavljen 31-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

Vozači su do otriježnjenja smješteni u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Više vijesti

Iz policijske bilježnice

U subotu, 25. studenog oko 9.30 sati, u Rimskoj ulici u Sisku, zatečen je 40-godišnjak koji je pod zabranom i za vrijeme dok mu...

Iz policijske bilježnice

Povodom Međunarodnog dana tolerancije, koji se obilježava 16. studenoga, jučer 15. studenoga u Strukovnoj školi Sisak u organizaciji Policijske uprave sisačko-moslavačke uz potporu Ravnateljstva...

Iz policijske bilježnice

U razdoblju od 10. do 12. studenog, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, povodom proslave „Martinja“ provedene su pojačane aktivnosti u cestovnom prometu, prvenstveno usmjerene...

Iz policijske bilježnice

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su, u koordinaciji s Odjelom za ratne zločine Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu, dovršili kriminalističko istraživanje vezano uz kazneno...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.