Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Alkoholizirani vozači prenoćili u policijskim postajama

U petak, 10. studenoga oko 23.50 sati, policijski su službenici u kontroli prometa u Ulici Ante Starčevića u Sisku zaustavili automobil sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,05 promila upravljao 33-godišnjak.

Sljedećeg dana, 11. studenoga oko 17.30 sati, u mjestu Dvor zaustavljen je 67-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,37 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Zbog počinjenog prekršaja vozaču je uručen prekršajni nalog.

U nedjelju, 12. studenoga par minuta poslije ponoći na području Popovače u mjestu Potok, zatečen je 31-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao automobilom austrijskih nacionalnih oznaka.

Istoga dana oko 23.30 sati, na području Kutine u mjestu Banova Jaruga, zatečen je 44-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

Zatim je noćas, 13. studenog oko 2 sata, u Osječkoj ulici u Kutini, zaustavljen 31-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

Vozači su do otriježnjenja smješteni u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Više vijesti

Iz policijske bilježnice

U petak, 10. svibnja oko 21 sat, kod naplatne postaje Novska, zaustavljeno je teretno vozilo kojim je upravljao 20-godišnjak. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da...

Iz policijske bilježnice

U razdoblju od listopada prošle godine do svibnja ove godine, nepoznati je počinitelj na području Topuskog u mjestu Batinova Kosa provalio u dvije vikendice...

Iz policijske bilježnice

U subotu, 27. travnja, oko 1 sat, u mjestu Mošćenica na petrinjskom području, zaustavljen je 27-godišnjak koji je bez položenog vozačkog ispita i pod...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 24. travnja, u večernjim satima, u Zeleničkoj ulici u Novskoj, u krugu poduzeća, došlo je do eksplozije kotla s vodom kojom prilikom...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.