Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Kutinski 24. IT u kick boxingu jedan od najboljih u Europi

Pod pokroviteljstvom Grada Kutine, Sisačko-moslavčke županije, Zajednice športskih udruga grada Kutina, Zajednice športskih udruga i saveza SMŽ, održan je jedan od najboljih ovogodišnjih europskih kickboxing eventa. Natjecalo se 548 natjecatelja u 703 starta iz sedam europskih zemalja (SLOVENIJA, BIH, MAĐARSKA, BUGARSKA, NJEMAČKA, HRVATSKA, SLOVAČKA). Natjecatelji su se natjecali u 703 starta.

Natjecanje je otvorio kutinski gradonačelnik Zlatko Babić, a prisutne je pozdravio i zaželio dobrodošlicu i zamjenik župana Mihael Jurić. Uz gradonačelnika otvorenju je nazočila dogradonačelnica Ivana Grdić, gradski vijećnik Nebojša Čović, ravnatelj sportskog centra Renato Habek i drugi. Natjecanje je vrlo uspješno vodio delegat natjecanja Romeo Deša s glavnim sucem natjecanja Birisom Pavičićem. Ekipu prve pomoći vodio je dr. Petar Radaković.

Natjecanja su se odvijala na 5 tatamija i ringu. U osmosatnom natjecanju vodile su vrlo interesantne borbe po svim borilištima. Naravno da su se najatraktivnije borbe vodile u ringu u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u K1 style. Borci su pokazali doista jako dobru pripremljenost u ovoj najtežoj ringovnoj disciplini.

Ništa manje nisu bile interesantne borbe na tatamijima, gdje se uz bučno navijanje borilo za svaki bod.

Dvorana je tijekom cijelog dana bila popunjena s više od tisuću natjecatelja i posjetitelja što je natjecanju dodavalo novi borilački čar.

U cijeloj toj borilačkoj priči važno je napomenuti, u skoro 700 borbi i nije bilo težih povreda, da su se natjecatelji s trenerima ponašali vrlo fer i sportski, nije bilo prigovora na suđenje i slično, što je završilo vrlo lijepim prijateljstvima i druženjem.

Iz svega toga proizišli su i sportski rezultati, gdje su domaćini imali najviše uspjeha i osvojili trofej pobjednika. Osvojili su ukupno 10 zlatnih medalja, 7 srebrnih, 11 brončanih.

Zatim slijede klubovi: 2. Jastreb – prošlogodišnji pobjednik. (7z, 6s, 11b) 3. SC Radulov (Bugarska) 7z, 6s, 4b. 4. Guard steltrans klub kickboxing Košice (S) SVK: 5. Bajnai kick-boxing es Szabadido Sportegyesulet (H) 6z, 2s, 2b), 6. Moslavac-Popovača 5z, 6s, 4b i tako redom 72 mjesta.

Za najbolje natjecatelje turnira su proglašeni:

Pf-YC-FT Tena Kačmarčik (ŠKBK KUTINA)

PF-YC-M Anzić Ivano (TIGAR-KARLOVAC)

Pf-OC-M Bozhinov Plamen(Martial Arts Team (GER)

PF-OC-F Maša Širanović (Jastreb)

Pf-J-M Teo Grgić (KBK 2002 ODŽAK BIH)

Pf-J-F Ramakic Ajana (ZINO-BIHAĆ)

LC-OC-M Bezahinov Plamen (GER)

LC-OC-F Hudin Elena (ORMOŽ)

LC-J-M Lovro Žamarija (Jastreb)

KL-OC-M Ganjgo Benjamin (K. B. S. GOLDEN LOVE-TEŠANJ)

KL-OC-F Gal Eva (SLATINA)

KL-J-M Nikolić Ivan Pavao (Moslavac-Popovača),

K1 STYLE-J Bacelic Lukas (Petar Krešimir-Zadar)

K1 STYLE-S Hodžić Amar (Barada sport Hvarang-Maribor),

Ukupno , 24. IT u kickboxingu je završen vrlo uspješno zahvaljujući učesnicima na jednom vrlo strpljivom i sportskom ponašanju, te već od sada pripremamo 25. IT jubilarni turnir gdje će biti niz novina i iznenađenja za sve natjecatelje i klubove od nagradnog fonda i slično. Svima hvala još jednom na tako velikom odazivu i podizanju KICKBOXING EVENTA na tako visoku razinu.

Izvješće pripremio: Josip Cerovec, trener

Više vijesti

Kutina

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Kutina Sanja Feltrin i andragoška voditeljica Sanja Friščić su prošlog tjedna sudjelovale na radionici “Vaučeri za obrazovanje” u organizaciji HGK –...

Kutina

Učenicima s teškoćama integriranim u redovna razredna odjeljenja u osnovnim školama podršku pružaju pomoćnici u nastavi. U skladu sa svojim proračunskim mogućnostima i idejom...

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.