Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Tomislav Kralj za NST: Kad preuzmemo Grad, odmah ćemo ukinuti harač koji su SDP i Ikić Baniček nametnuli Siščanima!

Izašao je novi, 1112. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Tema broja: kad će biti gotova autocesta Lekenik-Sisak? Što kažu Hrvatske autoceste, a što Hrvatske ceste?

Nastavljeno opremanje sisačke bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ najmodernijom medicinskom opremom koju je nabavila Sisačko-moslavačka županija.

Intervju: Tomislav Kralj, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Siska: kad preuzmemo Grad, odmah ćemo ukinuti harač koji su SDP i Kristina Ikić Baniček nametnuli Siščanima!

Objavljujemo nagrađene radove učenika na temu „Hrvatski branitelji – junaci modernog doba”.

U novom nastavku feljtona „Slučaj Norberta Vebera”: što je u Rafineriji u listopadu 1971. govorio Marko Koprtla, član vodstva CK SKH?

Nastavljamo rubriku „Iz sisačke povijesti” o sisačkim mostovima: priča o Starom mostu iz 1934. godine.

Za NST govori Sašo Smiljanić – vrhunski sportaš, kick boksački doprvak svijeta, majstor i trener borilačkih vještina, hrvatski branitelj-dragovoljac te nekadašnji policijski specijalac i međunarodni instruktor.

Sport: Rukometaši Siska vratili se na put pobjeda.

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, riješite novu križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

U srcu Hrvatske, gdje se miris zimskih šuma miješa s bljeskom milijuna božićnih lampica, Salajeva “Božićna Čarolija Svjetla” priprema se otvoriti vrata jedne od...

Petrinja

PETAK, 1.12.10.30 sati: Program za djecu Kićenje božićnog drvca – Centar novog života NEDJELJA, 3.12.9.00 sati: Paljenje prve adventske svijeće – crkva sv. Lovre19.00...

PROMO

Živimo u vremenu kada je brzina ključna, a informacije su nam dostupne na dlanu. U tom duhu, pronalaženje najbolje opcije za dopunsko zdravstveno osiguranje...

PROMO

Prigodnom svečanosti u Sisku, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Hrvatske komore medicinskih sestara, zdravstvena ustanova Zrinus iz Petrinje obilježila je 20 godina rada. Ravnatelj...

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.