Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Tomislav Kralj za NST: Kad preuzmemo Grad, odmah ćemo ukinuti harač koji su SDP i Ikić Baniček nametnuli Siščanima!

Izašao je novi, 1112. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Tema broja: kad će biti gotova autocesta Lekenik-Sisak? Što kažu Hrvatske autoceste, a što Hrvatske ceste?

Nastavljeno opremanje sisačke bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ najmodernijom medicinskom opremom koju je nabavila Sisačko-moslavačka županija.

Intervju: Tomislav Kralj, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Siska: kad preuzmemo Grad, odmah ćemo ukinuti harač koji su SDP i Kristina Ikić Baniček nametnuli Siščanima!

Objavljujemo nagrađene radove učenika na temu „Hrvatski branitelji – junaci modernog doba”.

U novom nastavku feljtona „Slučaj Norberta Vebera”: što je u Rafineriji u listopadu 1971. govorio Marko Koprtla, član vodstva CK SKH?

Nastavljamo rubriku „Iz sisačke povijesti” o sisačkim mostovima: priča o Starom mostu iz 1934. godine.

Za NST govori Sašo Smiljanić – vrhunski sportaš, kick boksački doprvak svijeta, majstor i trener borilačkih vještina, hrvatski branitelj-dragovoljac te nekadašnji policijski specijalac i međunarodni instruktor.

Sport: Rukometaši Siska vratili se na put pobjeda.

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, riješite novu križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

U Parku prirode Lonjsko polje nedaleko od Siska, uz stari rukavac rijeke Save, nalazi se Čigoč – Prvo europsko selo roda. Ovu titulu Čigoč nosi...

PROMO

Multinacionalna kompanija AD Plastik traži radnike za proizvodni pogon u Jankomiru za rad na liniji za proizvodnju plastičnih dijelova za automobile. Od kandidata se...

Kutina

U fokusu 30. izdanja Festivala vina MoslaVina Kutina su autohtone hrvatske vinske sorte. Manifestacija „Festival vina – MoslaVina Kutina 2024. i izložba vina izvornih...

PROMO

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.