Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao novi broj Novog Sisačkog tjednika, evo što donosi

Izašao je novi, 1114. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Urušio se dio pročelja Tuškanove kuće koja se obnavlja nakon potresa: ozlijeđeno dvoje radnika, jedan s težim ozljedama.

Božićna čestitka sisačkog biskupa mons. dr. Vlade Košića.

Veliki intervju s našim sisačko-moslavačkim županom Ivanom Celjakom.

Razgovor s povodom: dr. Tomislav Dujmenović nakon osam izazovnih godina na čelu Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić” Sisak.

Novi ravnatelj sisačke bolnice dr. Igor Vrga: u bolnici očekujem samo napredak!

Predstavljena monografija Damira Bevande „Topolovački vremeplov”: 300 stranica i gotovo tisuću fotografija – trajan spomen Topolovcu.

U novom broju nastavljamo sa serijalom „Slučaj Norberta Vebera”, donosimo priču iz sisačke povijesti o Galdovačkom mostu, Stipe Jolić piše o nikad dovršenom vodocrpilištu Željezare u Kupi u Naselju, a Gordana Sedmak Jednačak o izradi adventskog vijenca.

Kako je Folklorni ansambl „Etno Siscia” proslavio pet godina rada? Kako su sisački Ličani održali godišnju skupštinu? Veliko priznanje za sisačkog pjesnika Saliha Kulovića Ćuću.

Veliki uspjeh kadeta Malonogometnog kluba Petrinjčica iz Petrinje: plasirali se u playoff za jedinstvenu ligu.

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti, i zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

PROMO

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom...

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

PROMO

Hotel Panonija Sisak zapošljava kuhare, konobare i recepcionere. Za više informacija i prijavu kontaktirajte 091 602 13 97 ili putem e-maila financije@hotel-panonija.hr

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.