Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Veliki domoljubni koncert “DOMU MOM” 13. siječnja u Areni Zagreb, evo tko sve nastupa

Prvi veliki koncert domoljubne glazbe u organizaciji Laudato TV-a održat će se 13. siječnja 2024. u 20 sati u Areni Zagreb.

Ovaj događaj okupit će brojna poznata imena, a dosad su svoje sudjelovanje potvrdili Mate Bulić, Dražen Zečić, Zorica Kondža, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Opća opasnost, Klapa sv. Juraj HRM, Najbolji hrvatski tamburaši, Meri Cetinić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Zaprešić Boys, Tiho Orlić, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Pava, Josipa Palameta, Iva Ajduković, Goran Orešković, Dino Petrić, Adalbert Turner Juci, Vokalisti trogirske katedrale.

Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada. Posjetitelje očekuju poznate pjesme, nezaboravni dueti, večer prepuna emocija, ponosa i zahvalnosti. Za plesno-scenski nastup zadužen je najtrofejniji hrvatski ansambl ‘Jedinstvo’. Orkestrom ravna Ante Gelo.

Laudato TV, koji je kao organizator koncerata ”Progledaj srcem” afirmirao suvremenu duhovnu glazbu, ovim događajem želi potaknuti i mlade autore na bavljenje domoljubnom tematikom i ljubavi prema svom podrijetlu, narječju i kraju.

”Vjerujemo da se i na ovaj način, ljubavlju prema domaćoj riječi i glazbi, može ohrabriti obitelji i mlade da ostaju živjeti i raditi u Hrvatskoj. Uz večer dobre glazbe, jedini cilj ovog koncerta je promicati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda koje se živjelo velikih datuma u hrvatskoj povijesti, ali i nedavno kada su Vatreni osvojili medalje na velikim prvenstvima”, izjavila je izvršna producentica koncerta ‘Domu mom’ Ksenija Abramović.

Kupnjom ulaznica pomaže se organizacija koncerta i rad obiteljske televizije Laudato TV. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim i Galerijama Laudato.

Više vijesti

PROMO

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom...

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

Sisak

Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 2. svibnja u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu....

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.