Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

FOTO | Košarkašice Siska osvojile peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi RH

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi.

Nakon odigranih turnira u Splitu i Osijeku, završni turnir osigurali su sastavi Splita, FSV-a iz Rijeke, Raguse iz Dubrovnika i Trešnjevke 2009 iz Zagreba.

U Splitu je momčad trenera Ivana Vanića poražena rezultatom 36-56 od neporaženog Splita. Posljednje kolo donijelo je odlučujući sraz između djevojčica iz Siska i djevojčica iz Dubrovnika, gdje je pobjednik vadio vizu za završni turnir. 

U dramatičnoj završnici Ragusa je preokrenula minus 6 u završnih 79:72 te tako s trećeg mjesta kreće u borbu za medalju, dok su košarkašice Siska završile na petom mjestu.

Katja Tumpak se smjestila u samom vrhu poretka najboljih strijelaca natjecanja sa 23 postignuta poena u prosjeku, dok je Vita Gec peta u poretku najkorisnijih igračica. 

Za Košarkaški klub Sisak nastupile su:

Iva Pavić, Josipa Pavić, Greta Erceg, Sara Kruhan, Petra Ožegović, Nika Bobetko, Katja Medaković, Sara Čipor, Lorena Lađević, Vita Gec, Katja Tumpak i Toya Jakopinec. 

Konačni poredak :

1. Split 7-0

2. FSV RIJEKA 6-1

3. RAGUSA DUBROVNIK 4-3

4. TREŠNJEVKA 2009 ZAGREB 4-3

5. SISAK 3-4

6. ZAGREB 2-5

7. MURSA OSIJEK 1-6

8. VIROVITICA 1-6

Više vijesti

Sisak

Sisačko-moslavačka županija u suradnji sa srednjim školama u petak, 26. travnja 2024. godine, u Sisku je organizirala „Festival srednjih škola Sisačko-moslavačke županije”. Na Festivalu...

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

Petrinja

Gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes primila je danas učenike i profesore iz Portugala koji su u sklopu projekta „Literary Brushstrokes: a journey through literature, art,...

Sisak

Predstavljanje knjige Valentina Ćorića „In vino libertas – Autobiografski zapisi iz Haaga“, održano je u četvrtak, 25. travnja u Dvorani „Juran i Sofija“ u...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.