Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

FOTO | Košarkašice Siska osvojile peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi RH

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi.

Nakon odigranih turnira u Splitu i Osijeku, završni turnir osigurali su sastavi Splita, FSV-a iz Rijeke, Raguse iz Dubrovnika i Trešnjevke 2009 iz Zagreba.

U Splitu je momčad trenera Ivana Vanića poražena rezultatom 36-56 od neporaženog Splita. Posljednje kolo donijelo je odlučujući sraz između djevojčica iz Siska i djevojčica iz Dubrovnika, gdje je pobjednik vadio vizu za završni turnir. 

U dramatičnoj završnici Ragusa je preokrenula minus 6 u završnih 79:72 te tako s trećeg mjesta kreće u borbu za medalju, dok su košarkašice Siska završile na petom mjestu.

Katja Tumpak se smjestila u samom vrhu poretka najboljih strijelaca natjecanja sa 23 postignuta poena u prosjeku, dok je Vita Gec peta u poretku najkorisnijih igračica. 

Za Košarkaški klub Sisak nastupile su:

Iva Pavić, Josipa Pavić, Greta Erceg, Sara Kruhan, Petra Ožegović, Nika Bobetko, Katja Medaković, Sara Čipor, Lorena Lađević, Vita Gec, Katja Tumpak i Toya Jakopinec. 

Konačni poredak :

1. Split 7-0

2. FSV RIJEKA 6-1

3. RAGUSA DUBROVNIK 4-3

4. TREŠNJEVKA 2009 ZAGREB 4-3

5. SISAK 3-4

6. ZAGREB 2-5

7. MURSA OSIJEK 1-6

8. VIROVITICA 1-6

Više vijesti

Popovača

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković održao je sastanak s predstavnicima tvrtke A1 Hrvatska i njihovim poslovnim partnerima, Popovčanima Lucijom i Sinišom Mihelčić iz tvrtke FOREL...

Petrinja

Grad Petrinja, Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije i Privreda Petrinja d.o.o. zajednički će sanirati Ulicu Gromova. U tom cilju izrađen je Glavni projekt...

OBNOVA

Uz pomoć Vlade Republike Hrvatske, Sisačko-moslavačka županija osigurala je 12,3 milijuna eura za obnovu vatrogasnih domova stradalih u potresu koje koriste dobrovoljna vatrogasna društva...

Sisak

Na Metalurškom fakultetu u Sisku, na sveučilišnom studiju: Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš, Aleja narodnih heroja 3, u srijedu 24. travnja 2024....

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.