PROMO

FOTO | Pivac otvorio novu, veliku market-mesnicu u Popovači!

Stanovnici Popovače i okolice svoju svakodnevnu kupnju od danas mogu obavljati u novouređenoj Pivac market-mesnici, opremljenoj najsuvremenijom opremom usklađenom s najvišim tehnološkim standardima.

Veći prostor i još bogatija ponuda

Novootvorena Pivac poslovnica prostire se na više od 120 četvornih metara na Trgu grofova Erdody 25. U moderno uređenom prodajnom prostoru kupce očekuje proširena ponuda svježeg mesa i mesnih prerađevina prvoklasne kvalitete, ali i ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala renomiranih domaćih i stranih top brendova po uvijek povoljnim cijenama. Mliječni i pekarski proizvodi, svježe voće i povrće, smrznuti i konditorski program, alkokolni i bezalkoholni napitci te higijenske potrepšine samo su dio raznovrsnog asortimana proizvoda za kućanstvo koji se mogu nabaviti u novoj Pivac market-mesnici.

U povodu otvorenja poslovnice kupci su imali prilike uživati u bogatom, besplatnom gastro programu i degustacijama vrhunskih suhomesnatih delikatesa, a najsretniji, 150. kupac osvojio je najpoznatijii i najpopularniji proizvod iz Pivac premium asortimana – cijeli Dalmatinski pršut!

Prioritet: zadovoljstvo kupaca

„Otvorenje nove market-mesnice izuzetno nas veseli jer će mještanima ovog područja omogućiti ugodnije iskustvo kupovine u znatno većem, modernom prodajnom objektu s proširenom ponudom asortimana za svačiji ukus i potrebe. Svim kupcima iz Popovače zahvaljujemo na dosadašnjoj lojalnosti, a otvorenjem ovog objekta i dalje ćemo nastaviti raditi na svakodnevnom unaprjeđenju kvalitete ponude i razine usluge, u cilju još većeg zadovoljstva kupaca“, poručila je Ivona Vukosav Leko, direktorica maloprodaje Mesne industrije Braća Pivac.

Radno vrijeme Pivac market-mesnice mesnice u Popovači bit će od ponedjeljka do subote od 07:00 do 20:00 sati, dok će nedjeljom poslovnica raditi prema rasporedu radnih nedjelja.

Širenje mreže maloprodaja

Maloprodajna mreža Grupe Pivac trenutno broji gotovo 240 poslovnica diljem Hrvatske. U posljednjih nekoliko godina investicije u maloprodaju intenzivirane su otvorenjem novih i renovacijom postojećih prodajnih objekata, kao i proširenjem asortimana. U narednom periodu slijedi otvorenje niza market-mesnica velikog formata, što predstavlja novi korak naprijed u daljnjem razvoju ove prehrambene grupacije.

Više vijesti

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

PROMO

Na području Banovine održat će se jedno zanimljivo, posve drugačije događanje od onih na koje je javnost navikla.  Povodom Međunarodnog dana vune, u subotu,...

Popovača

Arhitekt Tonči Čerina održao je za djelatnike popovačke gradske uprave i Dječjeg vrtića Popovača prezentaciju projektnog rješenja novog dječjeg vrtića. Podsjećamo, novi dječji vrtić...

PROMO

Evo kako će izgledati vikend zabava u najvećoj podzemnoj vinariji u Hrvatskoj!

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version