Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

FOTO: Ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu na području SMŽ

U prostoru Zajednice u Sisku održana je 5. sjednica Skupštine Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Sjednici, koju je vodio predsjednik Zajednice Marko Badrić, je nazočio je zamjenik župana Mihael Jurić i državni tajnik Domagoj Orlić, ovdje u svojstvu predsjednika Nadzornog odbora Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Skupštinari su prihvatili izvješća o realizaciji programa i financijskog plana u 2023. godini, kao i izvješće Nadzornog odbora.

Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije krovna je institucija sporta u Županiji, u koju su udružene članice s područja SMŽ radi promicanja i obavljanja sportskih djelatnosti.

Podsjetimo, gostujući u našoj emisiji Srijedište predsjednik Zajednice Marko Badrić podsjetio je kako Sisačko-moslavačka županija gradi jednu hvalevrijednu priču, uređuje dijagnostički centar u Lađarskoj ulici u Sisku u kojem će se nalaziti dvorana za borilačke sportove, teretana, fitnes centar.

Dijagnostički centar omogućit će da sportaši prođu i dijagnostički postupak, te da se napravi selekcija sportaša

Na sjednici Skupštine zamjenik župana Mihael Jurić pozdravio je dobar rad Zajednice, zahvalio na kvalitetnom partnerskom odnosu sa Sisačko-moslavačkom županijom i županom Ivanom Celjakom, te zajamčio nastavak suradnje, u svim programskim područjima Zajednice.

Više vijesti

SMŽ

U organizaciji Općine Majur, a povodom Međunarodnog dana vune, u subotu, 13. travnja održan je II. Festival vune u Woonko – Centru vune u...

SMŽ

Radionice, glazbeni nastupi, povijesna uprizorenja, kulturna i sportska događanja samo su dio onoga što vas očekuje u Parku prirode Lonjsko polje u 2024. godini

EMISIJE

U ovotjednoj emisiji Srijedište ugostili smo direktoricu županijske Turističke zajednice, Ivanu Plavec. Emisiju Srijedište slušajte svake srijede od 12:30h na 91.7 i 97.6 MHz...

PROMO

Na području Banovine održat će se jedno zanimljivo, posve drugačije događanje od onih na koje je javnost navikla.  Povodom Međunarodnog dana vune, u subotu,...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.