Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

FOTO: Ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu na području SMŽ

U prostoru Zajednice u Sisku održana je 5. sjednica Skupštine Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Sjednici, koju je vodio predsjednik Zajednice Marko Badrić, je nazočio je zamjenik župana Mihael Jurić i državni tajnik Domagoj Orlić, ovdje u svojstvu predsjednika Nadzornog odbora Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Skupštinari su prihvatili izvješća o realizaciji programa i financijskog plana u 2023. godini, kao i izvješće Nadzornog odbora.

Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije krovna je institucija sporta u Županiji, u koju su udružene članice s područja SMŽ radi promicanja i obavljanja sportskih djelatnosti.

Podsjetimo, gostujući u našoj emisiji Srijedište predsjednik Zajednice Marko Badrić podsjetio je kako Sisačko-moslavačka županija gradi jednu hvalevrijednu priču, uređuje dijagnostički centar u Lađarskoj ulici u Sisku u kojem će se nalaziti dvorana za borilačke sportove, teretana, fitnes centar.

Dijagnostički centar omogućit će da sportaši prođu i dijagnostički postupak, te da se napravi selekcija sportaša

Na sjednici Skupštine zamjenik župana Mihael Jurić pozdravio je dobar rad Zajednice, zahvalio na kvalitetnom partnerskom odnosu sa Sisačko-moslavačkom županijom i županom Ivanom Celjakom, te zajamčio nastavak suradnje, u svim programskim područjima Zajednice.

Više vijesti

VIJESTI

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (International Labour Organization, ILO) svakog 28. travnja u godini obilježava kao Svjetski dan sigurnosti i zaštite zdravlja pri...

Sisak

Sisačko-moslavačka županija u suradnji sa srednjim školama u petak, 26. travnja 2024. godine, u Sisku je organizirala „Festival srednjih škola Sisačko-moslavačke županije”. Na Festivalu...

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

Petrinja

Gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes primila je danas učenike i profesore iz Portugala koji su u sklopu projekta „Literary Brushstrokes: a journey through literature, art,...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.