Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Učenici devet škola pripremit će 1000 palačinki na 5. “Palačinka kupu” ovog petka u Sisku

U organizaciji Srednje škole Viktorovac i Sisačko-moslavačke županije u petak, 10. svibnja 2024. godine s početkom u 9.30 sati na pješačkoj zoni u Sisku održat će se “5. Palačinka kup”.

Učenici će se natjecati u pripremi prezentaciji klasičnih i bezglutenskih palačinki te u izradi barskih mješavina (koktela).

“Bit će ispečeno oko tisuću palačinki te pozivamo sve građane da dođu na 5. palačinka kup kako bi degustirali ovaj omiljeni desert koji se jede u svim dijelovima svijeta”, pozivaju organizatori.

Na Palačinka kupu sudjelovat će 9 škola, Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb, Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac, Srednja škola August Šenoa Garešnica, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar, Obrtničko-tehnička škola iz Slavonskog Broda, Srednja škola Topusko i Srednja škola Viktorovac te dvije osnovne škole koje su bile najuspješnije na Malom palačinka kupu, Osnovna škola Popovača i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

Učenici Srednje škole Viktorovac, koji se školuju za zanimanje medicinske sestre i tehničara, mjerit će građanima tlak i kontrolirati razinu šećera u krvi.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Pop rock škola, zbor i klapa Osnovne škole Popovača te dramska skupina Srednje škole Viktorovac Sisak.

Više vijesti

OBNOVA

Košarkaškom i odbojkaškom utakmicom sisačkih Gimnazijalki i Gimnazijalaca službeno je otvoreno vanjsko sportsko igralište Gimnazije Sisak. Na novoj podlozi nastupile su i učenice Strukovne...

EMISIJE

U srijedu, 22. svibnja gošća emisije Srijedište bila je Marija Petranović, ravnateljica Doma za odrasle osobe Petrinja. Emisiju Srijedište slušajte svake srijede od 12:30h...

PROMO

Multinacionalna kompanija AD Plastik traži radnike za proizvodni pogon u Jankomiru za rad na liniji za proizvodnju plastičnih dijelova za automobile. Od kandidata se...

SMŽ

Na Zagrebačkom je velesajmu od 13. do 15. svibnja održano Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024. Organizator natjecanja bila je Agencija...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.