Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

KUTINA: Najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima nagrade Grada Kutine

Grad Kutina nagradio je najuspješnije učenike u školskoj godini 2023./2024. Učenici osnovnih i srednjih škola s područja Kutine okupili su se na svečanoj dodjeli nagrada u Domu kulture. Učenici i njihovi mentori nagrađeni su za svoje uspješne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima.

Ove je godine nagrađeno ukupno 109 učenika, a svakako treba istaknuti Srednju školu Tina Ujevića za brojne uspjehe iz raznih područja.

Učenike i mentore pozdravio je i na uspjesima im čestitao  gradonačelnik Kutine Zlatko Babić. “Mi kao Grad prezadovoljni smo s postignućima naših učenika. Naši učenici prepoznati su na svim područjima i uspješno se upisuju, kako u željene srednje škole tako i na  zahtjevne fakultete. Ono na čemu mi radimo je da nam se ti učenici i vrate u Kutinu“, rekao je gradonačelnik.

Iako simbolične, nagrade su svojevrsno priznanje najuspješnijim učenicima i njihovim profesorima na njihovom trudu koji ne spada u obaveznu nastavu, već je dodana vrijednost onome što se radi u sklopu nastavnih programa.

Nagrade učenicima i mentorima, uz gradonačelnika, uručili su njegova zamjenica Ivana Grdić, te predsjednik Gradskog vijeća Nebojša Čović. Svečanost su uveličali učenici Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula koji su jednako tako nagrađeni za svoj rad. Nastupile su Nika Vondra na violini i Lana Malkoč na harmonici.

Više vijesti

SMŽ

Svečanim programom u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova obilježena je 33. obljetnica početka oružanog otpora srpskom agresoru na glinskom području. Uz potpredsjednika Vlade RH i...

EMISIJE

U srijedu, 26. lipnja u emisiji Srijedište gostovao je gradonačelnik Grada Kutine, Zlatko Babić. Emisiju Srijedište slušajte svake srijede od 12:30h na 91.7 i...

Kutina

Obilježavanje Dana grada Kutine započelo je koncertom klasične glazbe i nastupom dueta Gilming i Dropulić u POU Kutina gdje su se proteklog vikenda održala...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.