Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

FOTO | SISAK: Obilježen Dan obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije

U Sisku je svečanom sjednicom Skupštine obilježen Dan Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije na kojoj su istaknutim pojedincima koji su svojim radom i djelovanjem u komorskom sustavu doprinijeli razvoju i rastu ove organizacije uručena priznanja i zahvalnice.

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije jedna je od dvadeset područnih komora koja sa svoja četiri udruženja ima više od 2 900 članova, istaknula je na sjednici predsjednica OK SMŽ Ivanka Čačić.

Izaslanik predsjednika HOK-e, prvi potpredsjednik HOK-e Adolf Cvanciger čestitao je svim obrtnicima na ustrajnosti u radu, bez obzira na izazove s kojima su se susretali kroz godine svoga djelovanja.

Unatoč svim nedaćama, obrtništvo u Sisačko-moslavačkoj županiji ide u pozivnom smjeru.

Među gostima i uzvanicima bio je i zamjenik župana Mihael Jurić koji je naglasio važnost obrtnika u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Na sjednici Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije dodijeljena su priznanja onima koji svojim radom i djelovanjem doprinose razvoju županijske Obrtničke komore. Također su promovirani novi majstori struke i pohvaljeni najbolji naučnici te njihovi mentori.

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije članica je Hrvatske obrtničke komore, krovne organizacije hrvatskih obrtnika. Zastupa interese oko 2900 aktivnih članova s područja Sisačko-moslavačke županije putem četiri udruženja obrtnika Sisak, Kutina, Novska te Petrinja, Glina i Topusko.

Više vijesti

Sisak

Danas je svečano puštena u promet dionica Lekenik – Sisak autoceste A11 Zagreb – Sisak sa spojem na državnu cestu D36. Riječ je o...

SMŽ

Baćin, malo mjesto na području općine Hrvatska Dubica, mjesto je jednog od najvećih zločina nad civilima tijekom agresije na Republiku Hrvatsku. U listopadu 1991....

KULTURA

U Velikoj dvorani Hrvatskog doma u petak je održana Večer petrinjske pjesme i tambure „Pepi u spomen“. Ovaj glazbeni memorijal se održava već tradicionalno,...

SMŽ

Brojnim događanjima i ove godine obilježava se Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije. Središnje obilježavanje održano je danas odavanjem počasti svim poginulim hrvatskim braniteljima i...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.