Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

FOTO | SISAK: Obilježen Dan obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije

U Sisku je svečanom sjednicom Skupštine obilježen Dan Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije na kojoj su istaknutim pojedincima koji su svojim radom i djelovanjem u komorskom sustavu doprinijeli razvoju i rastu ove organizacije uručena priznanja i zahvalnice.

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije jedna je od dvadeset područnih komora koja sa svoja četiri udruženja ima više od 2 900 članova, istaknula je na sjednici predsjednica OK SMŽ Ivanka Čačić.

Izaslanik predsjednika HOK-e, prvi potpredsjednik HOK-e Adolf Cvanciger čestitao je svim obrtnicima na ustrajnosti u radu, bez obzira na izazove s kojima su se susretali kroz godine svoga djelovanja.

Unatoč svim nedaćama, obrtništvo u Sisačko-moslavačkoj županiji ide u pozivnom smjeru.

Među gostima i uzvanicima bio je i zamjenik župana Mihael Jurić koji je naglasio važnost obrtnika u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Na sjednici Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije dodijeljena su priznanja onima koji svojim radom i djelovanjem doprinose razvoju županijske Obrtničke komore. Također su promovirani novi majstori struke i pohvaljeni najbolji naučnici te njihovi mentori.

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije članica je Hrvatske obrtničke komore, krovne organizacije hrvatskih obrtnika. Zastupa interese oko 2900 aktivnih članova s područja Sisačko-moslavačke županije putem četiri udruženja obrtnika Sisak, Kutina, Novska te Petrinja, Glina i Topusko.

Više vijesti

PROMO

Program: 13.07.2024. 8.30-13.00 23. Vatrogasni kup Sunja za djecu i mladež (Vatrogasni dom Sunja) 12.00-14.00 Prijem grla 16.00-19.00 Ocjena grla 16.00-22.00 Sajam zadrugarstva, obrta...

Sisak

Na jučerašnjem sastanku Vlade RH i župana, gradonačelnika i načelnika održanom u Sisku, razgovaralo se o projektima obnove i revitalizacije Siska i županije. “Susramlje...

Kutina

U prostoru Gradske vijećnice Grada Kutine održano je potpisivanje Ugovora za nastavak izgradnje nogostupa u naselju Batina. Projekt u potpunosti financira Grad Kutina. Ugovor...

Sisak

U Sisku se jučer održao sastanak Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina. Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković osvrnuo se na...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.