Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Vlada RH je direktno u proračun Siska uplatila oko 10 milijuna eura pomoći. “Gdje su ti novci, gdje su te obnovljene zgrade?”

Na jučerašnjem sastanku Vlade RH i župana, gradonačelnika i načelnika održanom u Sisku, razgovaralo se o projektima obnove i revitalizacije Siska i županije.

“Susramlje na sjednici je izazvala gradonačelnica Siska s nekoliko obmana kojima je pokušala opravdati činjenicu da još uvijek nije cjelovito obnovila niti jednu zgradu”, navodi državni tajnik zadužen za obnovu, Siščanin Domagoj Orlić.

“Grad Sisak je imao jednake prilike kao i svi drugi gradovi i županije, bio u njima na vlasti HDZ ili netko drugi. Primjerice, gradonačelnik Grada Zagreba Tomašević pohvalio je suradnju s resornim ministarstvima što je rezultiralo čitavim nizom obnovljenih zgrada javne namjene u Zagrebu.

Osim toga, Vlada RH je u tri navrata direktno u gradski proračun Siska uplatila ukupno oko 10 milijuna eura pomoći za obnovu. Gdje su ti novci, gdje su te obnovljene zgrade? To se pitaju vjerojatno Siščani.

Umjesto da se slikate na tuđim uspješnim projektima, kao POS-ove zgrade u Lonjskoj ulici, i pišete lažne pamflete, primite se posla!”, poručio je državni tajnik Orlić sisačkoj gradonačelnici Ikić Baniček.

Više vijesti

Novska

Još jedna vrijedna investicija na području Novske. Naime, danas je u novljanskoj gradskoj vijećnici potpisan Ugovor o kupoprodaji 1.239 m2 gradskog zemljišta u Poduzetničkoj...

SMŽ

Općina Sunja jučer je proslavila svoj dan i blagdan zaštitnice sv. Marije Magdalene. Program obilježavanja započeo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u spomen...

VIJESTI

Temeljem Ugovora o istraživanju i podjeli eksploatacije nafte i plina sklopljenog s Vladom Republike Hrvatske, tvrtka Aspect Croatia Kft. ima obvezu ulaganja u 3D...

Sisak

Župa sv. Marije Magdalene u Selima proslavila je u ponedjeljak, 22. srpnja blagdan svoje nebeske zaštitnice. Svečanu misu poldanicu u privremenom bogoslužnom prostoru predvodio...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.