Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Jasenovac

4. Jasenovačka utrka održat će se 24. kolovoza

Jasenovac je 28. kolovoza 2021. bio domaćin 1. Jasenovačke utrke, sportskog događaja koji je po prvi put u toj općini okupio 300 trkača iz cijele Hrvatske i regije.

U sportskom druženju uživali su svi uzrasti, od onih najmlađih koji su imali mogućnost natjecati se u 6 kategorija, do rekreativaca, građana i sportaša koji su trčali na 5 000m i 10 000m.
Uz potporu Općine Jasenovac i Turističke zajednice Općine Jasenovac, Društvo za sport i rekreaciju „Sport za sve“ i Atletski klub JAK Jasenovac nastavljaju sportsku priču i ove godine, tako da će se 4. Jasenovačka utrka održati 24. kolovoza, s početkom u 19 sati.

Ovogodišnja trasa utrke na 10 kilometara je dobila certifikat izdan od strane krovnih atletskih organizacija, što znači kako je staza službeno izmjerena i uvrštena u službeni kalendar atletskih natjecanja Hrvatskog atletskog saveza. Certifikat znači kako će svakom atletičaru rezultat postignut na Jasenovačkoj utrci biti priznat i uvršten u službenu tablicu koje vode nacionalni atletski savezi.

Utrka kao i svake godine ima natjecanja u tri kategorije : utrka za rekreativce ili sportaše na 10 kilometara, utrka za građane ili sportaše na 5 kilometara te dječja utrka za predškolski i školski uzrast. Profil staze je ravna kružna staza bez brdskog dijela, a cesta kojima utrka prolazi bit će zatvorena za vrijeme održavanja utrke.

Prijavom na utrku svaki trkač dobiva bogat startni paket koji uključuje: majicu, startni broj, unikatnu finišersku medalju, sportsku vrećicu za opremu, darove sponzora, okrjepu tijekom utrke te obrok i osvježenje nakon utrke.

Cijena kotizacije je 10 eura za utrku od 5 kilometara te 13 eura za utrku od 10 kilometara. Prijave se primaju do 19.kolovoza, a prijave će biti moguće i na sam dan održavanja utrke. Prijave za dječje utrke su popunjene te su prijave zatvorene.

Više detalja dostupno je na Facebook stranici Društva za sport i rekreaciju “Sport za sve” Jasenovac https://www.facebook.com/sportzasvejasenovac

Prijave se primaju putem weba stotinka.hr

Jasenovačka Utrka 2024 2

Više vijesti

Sisak

“Povodom proslave 30. obljetnice postojanja Udruge “Veliko srce malom srcu” pozivamo sve naše članice i članovi, velike i male te prijatelje Udruge na zajedničko...

SPORT

Trener Košarkaškog kluba Sisak Roman Kozlović nakon uspješnog reprezentativnog ljeta i osvojenog 6. mjesta na Europskom prvenstvu u Sloveniji za djevojčice uzrasta do 14...

Jasenovac

U tijeku je izrada Mreže linija Sisačko-moslavačke županije u autobusnom prometu u okviru javne usluge cestovnog prijevoza putnika. Iz ovih razloga iz Općine Jasenovac...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.