Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Asfaltiranje ceste u Kutinskoj Slatini i Kletištu

Gradonačelnik Zlatko Babić, zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša Eduardom Gelešićem, obišao je radove na asfaltiranju u Kutinskoj Slatini i Kletištu.

Radovi su od velikog značaja jer će spojiti naselja Kutinska Slatina i Kletište, čime će se omogućiti bolja prometna komunikacija i kvalitetan pristup vlasnicima zemljišta na tom području.

Gradonačelnik Babić naglasio je da je ovaj projekt ostvaren na inicijativu predsjednika mjesnih odbora Kutinske Slatine i Kletišta, koji su izrazili potrebu za asfaltiranjem dionice između ova dva naselja. Dugoročno gledano, asfaltirana cesta omogućit će proširenje građevinske zone i smanjenje troškova održavanja.

Makadamska cesta, koja je bila sklona oštećenjima, osobito tijekom kišnih razdoblja, sada će biti zamijenjena trajnim rješenjem u obliku asfaltirane ceste.

Pročelnik Gelešić istaknuo je kako su radovi na ovoj dionici nastavak prošlogodišnjih aktivnosti, kada je asfaltiran najstrmiji dio ceste od Kletišta prema gornjem usponu. Ovim projektom stvorit će se transverzala koja će povezivati Vinogradsku ulicu, Kletište i Kutinsku Slatinu.

U budućnosti je planirano povezivanje Kutinske Slatine sa Šartovcem, što će omogućiti prometno povezivanje sjevernih naselja bez potrebe za izlaskom na državnu cestu, čime će se značajno poboljšati sigurnost prometa za građane.

Više vijesti

Kutina

Kutinski dom za starije i nemoćne u kojem je smješteno 45 štićenika od 9. rujna ima novu uslugu, organiziranu prehranu, odnosno ručak. Cijena obroka...

Kutina

Grad Kutina nastavlja predano ulagati u razvoj svojih naselja i infrastrukture, a jedan od ključnih prioriteta ovog plana je osiguravanje kvalitetne predškolske skrbi za...

Kutina

U proteklih nekoliko godina Grad Kutina je uložio značajne napore u obnovu i modernizaciju dječjih igrališta u dječjim vrtićima Neven i Maslačak, smještenima u...

Kutina

Gradonačelnik Zlatko Babić, u pratnji pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša Eduarda Gelešića, direktora Komunalnih servisa Kutina d.o.o. Krešimira Lenića...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.