Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao je novi broj Novog Sisačkog tjednika! Evo što donosi

Istražujemo: tko i zašto obavlja 3D seizmička snimanja po gradu Sisku i u prigradskim naseljima – što kažu izvođači radova, Agencija za ugljikovodike, Ministarstvo gospodarstva i naši Siščani?

Mažoretkinje Glinske banice iz Gline na Europskom prvenstvu u mažoret plesu u Beogradu u Srbiji osvojile europsko zlato s koreografijom „Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj”.

Posjetili smo sisačku bolnicu, najveće gradilište u našoj županiji, pišemo o velikom nevremenu koje je izazvalo poplavljivanje glinskog Korza, o otkrivanju spomen biste dr. Franje Tuđmana u Peckom, obnovi sisačke katedrale i drugih stradalih crkava u Sisačkoj biskupiji.

Robertina Štajdohar, pročelnica Županijskog upravnog odjela za obrazovanje i kulturu govori o rezultatima ljetnih upisa u osnovne i srednje škole, gdje su ostala nepopunjena mjesta za jesenski upisni rok?

U novom broju nastavljamo feljtone „Slučaj Norberta Vebera” i Capraško Naselje, donosimo informaciju o izložbi učenika Tehničke škole, pročitajte kolumnu Gordane Sedmak Jednačak o klimatskim promjenama.

Crna strana života: policija uhvatila i na sud dovela recidiviste prometnih prekršaja.

Sport: Segesta u prvom kolu SuperSport Druge nogometne lige poražena u Bjelovaru.

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, riješite križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti, zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

Sisak

U Sisku je u srijedu, 11. rujna svečano otvorena prva Katolička osnovna škola, a otvorenju je nazočio župan Ivan Celjak. „Danas je posebno velik...

Politika

Stanje vodoopskrbe i kanalizacije na području Grada Siska bila je tema tiskovne konferencije koju je u Ulici Andrije Hebranga u Sisku održala Gradska organizacija...

Sisak

“Povodom proslave 30. obljetnice postojanja Udruge “Veliko srce malom srcu” pozivamo sve naše članice i članovi, velike i male te prijatelje Udruge na zajedničko...

OBNOVA

Zahvaljujući projektu Sisačko-moslavačke županije o prenamjeni nekadašnje Strukovne škole, Sisak dobiva županijski učenički dom koji uskoro otvara svoja vrata prvim učenicama i učenicima. Obnovljenu...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.