Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

FOTO: Obnavljaju se sve zgrade OB “Dr. Ivo Pedišić” Sisak oštećene u potresu

Sisačko-moslavačka županija provodi najveća ulaganja u zdravstveni sustav u posljednjih 50 godina, a obnavljaju se sve zgrade Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak oštećene u potresu.

Obnova zgrade nove interne je završena, a obnova zgrada stare interne, pedijatrije, Odjela za citologiju i patologiju, Jodnog lječilišta u Sisku te stare i nove bolnice u Petrinji ide dobrom dinamikom. Zgrada bolničke kuhinje izgrađena je nova te je toplim hodnikom povezana sa središnjim paviljonom.

Gradilišta u sklopu bolnice u Sisku danas je sa suradnicima obišao župan Ivan Celjak koji ističe kako je već velik dio posla napravljen te kako će po završetku obnove naši sugrađani imati potpuno uređene bolničke zgrade, opremljene najmodernijom medicinskom opremom.

Pri samom su završetku radovi na većini bolničkih zgrada u Sisku, a na njima se izvode završni obrtnički radovi.

U sklopu obnove Sisačko-moslavačka županija izgradila je i novi podzemni topli hodnik koji povezuje zgradu bolničke kuhinje sa središnjim paviljonom, a koji će omogućiti jednostavniju i kvalitetniju dostavu obroka za pacijente.

Središnji paviljon već je povezan toplim hodnikom sa zgradom nove interne i zgradom kirurgije. Povezivanjem bolničkog kompleksa toplim hodnicima stvorit će se još kvalitetniji uvjeti za pacijente i zdravstveno osoblje, kako zbog dostave obroka tako i kvalitetnije komunikacije medicinskog i nemedicinskog osoblja te pacijenata.

Infrastruktura, oprema i kvalitetni zdravstveni djelatnici temelj su razvoja i kvalitetnog zdravstvenog sustava. Nova medicinska oprema u vrijednosti većoj od 8 milijuna eura već je nabavljena, a obnova svih bolničkih zgrada bliži se kraju, što je izvrstan temelj za zadržavanje postojećeg kadra, ali i privlačenje novoga.

Više vijesti

SMŽ

Prijava na “Natječaj za prijem učenika u Učenički dom Sisak” dostavlja se preporučeno poštom s povratnicom (uz naznaku “Natječaj za prijem učenika u Učenički...

Sisak

U četvrtak, 12. rujna 2024., Agencije lokalne demokracije Sisak održala je tiskovnu konferenciju na kojoj je predstavila Online kampanju „Živi jednakost, slavi raznolikost!“. Provedbom...

Sisak

Svoj 30. rođendan je, pod motom “Samo neka kuca”, na sisačkom kupalištu Zibel proslavila udruga Veliko srce malom srcu. Veliko srce malom srcu je...

Sisak

U Sisku je u srijedu, 11. rujna svečano otvorena prva Katolička osnovna škola, a otvorenju je nazočio župan Ivan Celjak. „Danas je posebno velik...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.